01 - Nooit Gedacht

Abcouderfeestweek.nl weer online


Geplaatst op: 21 augustus 2012

Vanaf afgelopen maandag 20 augustus, is de website www.abcouderfeestweek.nl weer on-line en volledig vernieuwd.

In 2006 is deze website in het leven geroepen door een aantal dorpsbewoners met medewerking van Rosa FM en de Stichting Feestelijkheden Abcoude. Het succes van de website was in de afgelopen jaren zeer groot. Op dagen voor, tijdens en na de feestweek waren de bezoekers aantallen zeer hoog, mede omdat er tijdens en direct na afloop van de evenementen er al foto`s, filmbeelden en uitslagen op te zien waren. Dit jaar wordt nog eens groter uitgepakt. Voor de smartphone is dit jaar een app ontwikkelt voor de Iphone en Android. Deze zijn gratis te vinden op de website www.abcouderfeestweek.nl.

Tijdens afgelastingen van evenementen (wat wij niet hopen) en/of wijzigingen in het feestprogramma, wordt u direct op de hoogte gesteld door uw smartphone. In de week voor de Abcouder feestweek zullen wij u laten zien, wat de Stichting Feestelijkheden Abcoude allemaal doet in voorbereiding op de Abcouder feestweek 2012 die dit jaar 100 jaar bestaat. Tijdens de Abcouder feestweek, kunt u via de website van Rosa FM (www.rosafm.nl) doorlinken naar de website van www.abcouderfeestweek.nl. Maar u kunt ook lid worden van de Faceboekpagina van Abcouderfeestweek of ons volgen via Twitter twitter.com/feestweekabc  om niets te missen.

Nieuws over de Abcouder Feestweek? www.abcouderfeestweek.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Abcouderfeestweek.nl weer online

Vanaf afgelopen maandag 20 augustus, is de website www.abcouderfeestweek.nl weer on-line en volledig vernieuwd. In 2006 is deze website in het leven geroepen door een aantal dorpsbewoners met medewerking van Rosa FM en de Stichting Feestelijkheden Abcoude. Het succes van de website was in de afgelopen jaren zeer groot. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: