001 - Escaperoom aglemeen

Bruisend cultureel hart of bungalows op Veenbad terrein in Vinkeveen


Geplaatst op: 21 augustus 2012

Veenbad verkopen?
De gemeente wil Het Veenbad en bijbehorende gronden verkopen (voor € 600.000!) om het terrein door derden te laten (her)ontwikkelen. Dit is de aanleiding geweest voor een aantal betrokken Vinkeveners om te kijken of dit de meest ideale oplossing is voor de kern Vinkeveen en de leefbaarheid van deze kern.

Alternatief plan
Met De Boei als cultureel centrum van Vinkeveen als uitgangspunt zijn er veel gesprekken gevoerd met culturele- en ondernemingsverenigingen. De conclusie is dat het vrijkomen van Het Veenbad terrein een uitgelezen mogelijkheid is om het terrein, samen met de huidige parkeerplaats een multifunctioneel karakter te geven.

Hiermee ontstaat in Vinkeveen een terrein waar in samenspraak met de verenigingen en maatschappelijke organisaties een groot aantal activiteiten georganiseerd kunnen worden.
(Klik hier voor het complete plan, PDF)

Aanvullende ideeën zijn van harte welkom, geef deze door dmv reageren op dit idee via www.invinkeveen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bruisend cultureel hart of bungalows op Veenbad terrein in Vinkeveen

Veenbad verkopen?De gemeente wil Het Veenbad en bijbehorende gronden verkopen (voor € 600.000!) om het terrein door derden te laten (her)ontwikkelen. Dit is de aanleiding geweest voor een aantal betrokken Vinkeveners om te kijken of dit de meest ideale oplossing is voor de kern Vinkeveen en de leefbaarheid van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: