001- Uithoorn

Hotel Mijdrecht geopend tijdens Open Trouwlocatie Dag


Geplaatst op: 20 augustus 2012

Zondag 7 oktober openen trouwlocaties in heel Nederland hun deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar hun droomlocatie.
In Mijdrecht doet een bijzondere trouwlocatie mee aan de Open Trouwlocatie Dag: Hotel Mijdrecht Marickenland.
Op deze locatie zullen ook aanwezig zijn Globe Reisburo Mijdrecht, Fotograaf Patrick Hesse, Bakkerij Out, Weddingplanner Bibiane Roos en DSH moving lights.
Deze en andere aangesloten trouwlocaties zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen op de Open Trouwlocatie Dag tussen 12.00 en 17.00 uur.

99% van de bruidsparen vindt sfeer van trouwlocatie belangrijk
Uit de Trouwmonitor blijkt de belangrijkste factor om een locatie te kiezen: sfeer. Bijna alle bruidsparen, 99 %, vinden dit belangrijk. De sfeer moet passen bij het bruidspaar, het moet ‘goed voelen'. Op zondag 7 oktober tijdens de Open Trouwlocatie Dag kunnen bruidsparen de locatie ervaren. Brenda Leusink van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie: "Het is een unieke gelegenheid voor bruidsparen om zich te oriënteren op een trouwlocatie. Alle drempels zijn weg, ze kunnen rustig de sfeer proeven van verschillende locaties. Normaal moet je een afspraak maken, vaak tijdens kantooruren, om een locatie te kunnen bezichtigen. Nu kunnen bruidsparen op één dag verschillende trouwlocaties bezoeken en kijken of die speciale klik er is."

Elke provincie doet mee
In alle twaalf provincies zijn trouwlocaties te bezoeken op de Open Trouwlocatie Dag. Weet het bruidspaar al welk soort locatie hun voorkeur heeft, dan kunnen zij zelf makkelijk via de site een route maken. Het complete overzicht van alle locaties die zondag 7 oktober tussen 12.00 en 17.00 hun deuren openen, is te vinden op de website www.opentrouwlocatiedag.nl. Ook is hier een handige checklist te vinden.

Proefdineren
Letterlijk proeven kan tijdens deze tweede editie van de NTBO Open Trouwlocatie Dag. Bruidsparen reserveren tegen aantrekkelijke prijzen een proefdiner bij een trouwlocatie naar keuze. Indien bruidsparen zeker weten een bepaalde trouwlocatie te bezoeken, kunnen zij zich aanmelden via de site. Er ligt dan bij een aantal locaties een give-away of goodiebag voor hen klaar.

Nu al meer weten over trouwen? Kijk dan op www.hotelmijdrecht.nl/nl/trouwen/

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hotel Mijdrecht geopend tijdens Open Trouwlocatie Dag

Zondag 7 oktober openen trouwlocaties in heel Nederland hun deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar hun droomlocatie. In Mijdrecht doet een bijzondere trouwlocatie mee aan de Open Trouwlocatie Dag: Hotel Mijdrecht Marickenland.Op deze locatie zullen ook aanwezig zijn Globe Reisburo Mijdrecht, Fotograaf Patrick Hesse, Bakkerij Out, Weddingplanner Bibiane … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: