001 - Homan Zonnepanelen

Doe mee met de proeflessen van Spel en Sport De Ronde Venen


Geplaatst op: 17 augustus 2012

Het nieuwe seizoen komt er weer aan, en mogelijk heeft ook u het goede voornemen opgevat om meer te bewegen. Elke dag wandelen, fietsen, of naar de sportschool, we weten dat het goed voor ons is, maar toch valt het niet mee om het ook te doen.
Spel en Sport De Ronde Venen kan u helpen om meer te bewegen en dat ook vol te houden. Waarom? Omdat samen sporten stimuleert, het is niet alleen goed voor u, maar ook nog gezellig. Je slaat niet zo gauw een weekje over. "Je komt er meestal met een lach op je gezicht vandaan. Lekker gesport met z'n allen, nog even onder de koffie napraten, het doet je goed.", aldus een deelnemer aan een van de sportiefgroepen.

Soorten proeflessen
Het seizoen loopt van september tot en met mei. Maar in het kader van de zomeractie Gezond in Beweging van de gemeente De Ronde Venen kunt u vanaf september ook kiezen voor een korte kennismaking 6 lessen. Een mooie gelegenheid om uit te proberen of zo'n uurtje sporten in de week iets voor u is.
Spel en Sport biedt u de volgende mogelijkheden:

Sportiefgroepen

In deze lessen verbetert u uw conditie, kracht en lenigheid door een combinatie van allerlei soorten oefeningen en (bal)spel. En u kunt overal in De Ronde Venen terecht:
De Hoef: De Springbok, donderdag van 19.00 tot 20.00 uur
Mijdrecht: De Phoenix, dinsdag van 12.30 tot 13.30 uur
Vinkeveen: De Boei, woensdag van 13.30 tot 14.30 uur
Wilnis: Willisstee, maandag van 18.30 tot 19.30 uur

Bowlen
Bowlen is niet alleen gezellig, maar ook een goede vorm van bewegen. De spelregels zijn niet moeilijk en de ballen zijn er in verschillende gewichten. De proeflessen zijn in de Bowling, Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht op dinsdag 15.00 tot 17.00 uur. Een gezellige middag is gegarandeerd!

Bewegen op muziek
Bewegen is altijd goed, en bewegen op muziek is nog leuker. Bij Spel en Sport kunt u meedoen aan
Werelddansen, Line Dance en Swing en Sport.
Oefenen met kring- en parendansen uit de hele wereld, in een lijn dezelfde danspassen in dezelfde richting uitvoeren (u moet wel het verschil tussen links en rechts weten!), of een pittige workout op bekende muziek, komt u eens meedoen en bekijken of het iets voor u is.
Werelddansen: Wilnis, Driehuiszaal, Burg. Padmosweg 27, maandag van 10.45 tot 12.00 uur
Line Dance: Wilnis, Willisstee, maandag van 14.00 tot 15.30 uur
Swing en Sport: Wilnis, Willisstee, maandag van 9.00 tot 10.00 uur

Badminton
Iedereen kent badminton en de meeste mensen vinden het ook leuk om eens zo'n shuttletje te slaan. Doet u dit regelmatig, dan is het ook nog eens goed voor uw conditie. De proeflessen zijn in de Willisstee in Wilnis op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Doe uzelf een plezier, maak een keus en schrijf u in voor een of meer proeflessen!
Weet u nu al, dat u het hele seizoen wilt sporten bij Spel en Sport, kijk dan op www.spelensportdrv.nl voor een overzicht van alle mogelijkheden, of bel 06 2191 83 53.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonde stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doe mee met de proeflessen van Spel en Sport De Ronde Venen

Het nieuwe seizoen komt er weer aan, en mogelijk heeft ook u het goede voornemen opgevat om meer te bewegen. Elke dag wandelen, fietsen, of naar de sportschool, we weten dat het goed voor ons is, maar toch valt het niet mee om het ook te doen.Spel en Sport De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: