001 - Homan Zonnepanelen

VIOSKidz van start


Geplaatst op: 14 augustus 2012

De schoolvakantie zit er weer op en ook bij VIOS komt het verenigingsleven weer op stoom.

In de laatste week van augustus zijn de eerste gratis lessen van de nieuwe opleiding ShowKidz en de inmiddels vertrouwde MusicKidz. En..., inschrijven kan nog voor zowel de ShowKidz als de tweede groep MusicKidz. Dus meld je snel aan, dan hoef je geen les van deze wel hele leuke en gezellige opleiding te missen. Deze gratis opleidingen werden al eerder gepromoot met muzikale rondgangen door de wijken Hofland en Proostdijland en op 21 augustus tussen 7 en 9 uur in Molenland met om kwart voor 8 spetterende optredens van de showband, minirettes en jeugdslagwerkers op het grasveld aan de Korenmolen.

Word jij VIOSKid?
Naast dat het voor kinderen alweer een aantal jaren mogelijk is aan de gratis MusicKidz deel te nemen, is het nu voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar ook mogelijk een gratis opleiding te volgen bij de VIOS ShowKidz. Gaat het bij MusicKidz vooral om muziek maken, bij ShowKidz ligt het accent op beweging, ritme en mimiek. Omdat je na de ShowKidz verder kunt bij de afdeling majorette worden ook een aantal oefeningen met de majorettestok (baton) gedaan.

Voor meer informatie kijk je het beste even op de website www.vios-mijdrecht.nl onder ViosKidz. Wil je meer weten van of je opgeven voor de gratis opleidingen? Dat kan voor MusicKidz bij Sabina Hoogerdijk via musickidz@vios-mijdrecht.nl of telefoonnummer (0297) 242343 en voor ShowKidz bij Chantal van Ballegooij via showkidz@vios-mijdrecht.nl of telefoonnummer (0297) 272862.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOSKidz van start

De schoolvakantie zit er weer op en ook bij VIOS komt het verenigingsleven weer op stoom. In de laatste week van augustus zijn de eerste gratis lessen van de nieuwe opleiding ShowKidz en de inmiddels vertrouwde MusicKidz. En..., inschrijven kan nog voor zowel de ShowKidz als de tweede groep MusicKidz. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: