BlomBlom Mijdrecht

Inspectie van 25 beweegbare bruggen in De Ronde Venen


Geplaatst op: 14 augustus 2012

Van 15 augustus tot eind september 2012 inspecteert de firma A-Quin in opdracht van de gemeente 25 beweegbare bruggen in De Ronde Venen. Hiermee wordt de staat van onderhoud van deze bruggen in beeld gebracht.

De inspectiegegevens zijn de basis voor het op te stellen meerjaren onderhoudsprogramma. Voor de inspectie en controle van de werking is het nodig de bruggen enige keren te openen en sluiten en gedeeltelijk af te zetten. Dit kan voor het weg- en scheepvaartverkeer wat hinder en oponthoud met zich meebrengen. Geprobeerd wordt deze hinder tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u vanaf 13 augustus contact opnemen met de heer Erik de Bruyn van de gemeente, bereikbaar op T. 0297 29 18 50 of mail beheeropenbareruimte@derondevenen.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inspectie van 25 beweegbare bruggen in De Ronde Venen

Van 15 augustus tot eind september 2012 inspecteert de firma A-Quin in opdracht van de gemeente 25 beweegbare bruggen in De Ronde Venen. Hiermee wordt de staat van onderhoud van deze bruggen in beeld gebracht. De inspectiegegevens zijn de basis voor het op te stellen meerjaren onderhoudsprogramma. Voor de inspectie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: