001 - Homan Zonnepanelen

Klaar? Over!


Geplaatst op: 14 augustus 2012

In het afgelopen schooljaar 2011-2012 heeft uitvoerig overleg plaats gevonden tussen de gemeente De Ronde Venen en onze twee scholen obs De Eendracht en Hofland over de situatie rondom de klaarover-posten nabij de twee scholen.

Zowel de gemeente als de beide scholen hebben zich gebogen over de veiligheid van onze kinderen bij het oversteken. Onder meer werd gezocht naar oplossingen qua inrichting van de verkeerssituatie en het aanvullen van het vrijwilliger bestand van klaarovers.

In de loop van dit jaar werden door de gemeente borden en schilderingen op het wegdek aangebracht bij de Van de Berglaan (30 km zone) waarvan wij hopen dat dit het gewenste, veilige verkeersgedrag tot resultaat zal hebben!

Helaas hebben diverse acties tot het oproepen van extra hulp bij het klaaroveren niet mogen leiden tot een bestand van vrijwilligers waarmee de scholen kunnen doorgaan met de hulp aan kinderen bij het oversteken. Per ingang van dit nieuwe schooljaar moeten wij hier tot onze grote spijt mee stoppen.

Deze beslissing neemt niet weg dat wij als leerkrachten en gemeente met elkaar in gesprek zullen blijven om de kinderen een zo veilige mogelijke ‘verkeersomgeving' aan te bieden.

Langs deze weg doen wij een oproep aan alle verkeerdeelnemers rondom de scholen in Mijdrecht: de scholen zijn weer begonnen, denk aan ‘onze' kinderen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Klaar? Over!

In het afgelopen schooljaar 2011-2012 heeft uitvoerig overleg plaats gevonden tussen de gemeente De Ronde Venen en onze twee scholen obs De Eendracht en Hofland over de situatie rondom de klaarover-posten nabij de twee scholen.Zowel de gemeente als de beide scholen hebben zich gebogen over de veiligheid van onze kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: