01 - Nooit Gedacht

Blijdschap bij Film aan de Plas winnaars


Geplaatst op: 17 augustus 2012

Samen met supermarkt Plus Koot te Abcoude heeft Film aan de Plas afgelopen zaterdag 2 VIP pakketten weggegeven. De gelukkige winnaars van de VIP arrangementen zijn de familie Pijlman en familie Trouw. De inhoud van zo'n pakket is niet mis! Met 8 personen in een luxe sloep van Winkeloord, met picknick van de Picnic Company naar Film aan de Plas. ‘Er was dan ook een overweldigend aantal deelnemers aan deze actie. Wekenlang zijn er braaf kaartje ingevuld en in de melkbus gedeponeerd, ik denk dat er wel 2000 kaartjes in zaten', aldus Ernst Koot.

De winnaars waren blij verrast met de prijs. Meneer en mevrouw Pijlman gaven aan speciaal meegedaan te hebben voor hun kinderen. ‘Hoewel kinderen? Ze zijn volwassen', lacht meneer Pijlman. ‘Ze zijn goed bekend met de Vinkeveense Plassen en met boten dus dat komt dik in orde', voegt mevrouw Pijlman toe.

Ook winnares mevrouw Trouw reageerde enthousiast! ‘Ik ben vorig jaar ook geweest samen met een vriendin, we waren heel nieuwsgierig en benieuwd naar hoe het zou zijn. Het was toen al heel bijzonder. Met diezelfde vriendin had ik dan ook afgesproken dat als ik zou winnen zij met mij mee mocht en dat als zij zou winnen ik bij haar uitgenodigd zou zijn. En het is gelukt! Hoewel, Film aan de Plas is zo leuk, als ik niets gewonnen had, waren we ook gegaan hoor'.

Gelukkig is er ook voor niet-winnaars genoeg om naar uit te kijken. Zo kan er op de website van Film aan de Plas bijvoorbeeld nog steeds geboden worden op de VIP bank. De hoogste bieder is de nieuwe eigenaar van deze 3-zits en verzekerd van de beste zitplek tijdens Film aan de Plas. Uiteraard kun je ook ‘gewoon' een kaartje kopen via de website of voorverkoopadressen. Enige haast is wel geboden want er zijn op dit moment al meer kaarten verkocht dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen!

Stichting Woelig Water, de organisatie achter Film aan de Plas, heeft er in ieder geval al heel veel zin in. ‘Je merkt dat Film aan de Plas echt leeft in de Ronde Venen en we krijgen iedere dag veel leuke reacties. Ook word er veel gevraagd naar welke film er nu eigenlijk vertoond zal worden, maar dit blijft nog even een verrassing' zegt Yordi de Bruin van Stichting Woelig Water. Wat wel vast staat is dat het een prachtige avond zal worden met muziek, lekker eten en film! Meer informatie over het festival en de voorverkoopadressen is te vinden op www.filmaandeplas.nl

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Blijdschap bij Film aan de Plas winnaars

Samen met supermarkt Plus Koot te Abcoude heeft Film aan de Plas afgelopen zaterdag 2 VIP pakketten weggegeven. De gelukkige winnaars van de VIP arrangementen zijn de familie Pijlman en familie Trouw. De inhoud van zo'n pakket is niet mis! Met 8 personen in een luxe sloep van Winkeloord, met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: