001 -Brouwer Transport

Wat is nu de Leukste Kapsalon van Nederland?


Geplaatst op: 13 augustus 2012

Namens de gemeente De Ronde Venen maakt Haarmode Lydia een serieuze kans op deze titel. Tot en met 20 oktober 2012 kan iedereen op deze kapsalon een stem uitbrengen om zo te zorgen dat de Leukste Kapsalon van Nederland uit de gemeente De Ronde Venen komt.

Meeste stemmen en hoogste cijfers
Tot en met 31 juli 2012 kon er gestemd worden op alle kapsalons in de gemeente De Ronde Venen. Haarmode Lydia kreeg met 53 de meeste stemmen van het publiek en maakt nu een reële kans op de titel Leukste Kapsalon van de Provincie UT. Uit de 12 provinciewinnaars wordt op 5 november 2012 de landelijke winnaar door de vakjury gekozen.

Drie goede doelen
De verkiezing staat ook in het teken van drie goede doelen. Stemmen is gratis en voor iedere stem keren de sponsors van deze verkiezing € 0,05 uit aan 3 goede doelen: Pink Ribbon, CliniClowns of War Child. Een stem uitbrengen kan tot en met 20 oktober 2012 via de website www.kapsalonvanhetjaar.nl Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals de nieuwe iPad, wellness-arrangementen en een jaar lang gratis naar de kapper.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat is nu de Leukste Kapsalon van Nederland?

Namens de gemeente De Ronde Venen maakt Haarmode Lydia een serieuze kans op deze titel. Tot en met 20 oktober 2012 kan iedereen op deze kapsalon een stem uitbrengen om zo te zorgen dat de Leukste Kapsalon van Nederland uit de gemeente De Ronde Venen komt.Meeste stemmen en hoogste Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: