01 - Nooit Gedacht

Bezorgen de bedrijven in Aalsmeer een muzikale avond voor zorgverleners en vrijwilligers?


Geplaatst op: 13 augustus 2012

Muziekvereniging KnA verzorgt op zaterdag 3 november aanstaande een muzikale avond uit. Het jaarlijkse muzikale evenement "A Music Night Out" heeft dit jaar het thema "Classic meets Rock" en combineert prachtige klassieke werken door een groot orkest met moderne popmuziek van artiesten als Michael Jackson, Phil Collins en Queen.

Dit jaar wordt speciaal voor alle zorgverleners en vrijwilligers een matinee voorstelling verzorgt, eventueel gecombineerd met een heerlijk diner in restaurant "Eet Ze" in het Crown Theater in Aalsmeer.

"Het concert is al jaren een heerlijke avond uit voor veel bewoners uit de regio Ronde Venen, Uithoorn en Aalsmeer. Dit jaar willen we de zorgverleners en vrijwilligers uit de regio trakteren op een prachtig matinee concert. De helft van de kosten voor de kaarten van de voorstelling worden door de muziekvereniging KnA en de Stichting Vrienden van KnA gesponsord. De andere helft kan gesponsord worden door bedrijven uit de regio, aldus een woordvoerder van KnA."

Inmiddels heeft de Rabobank regio Schiphol al toegezegd als hoofdsponsor op te treden voor het concert. Op de website www.amusicnightout.nl kunnen de kaarten besteld worden. Zorginstellingen, stichtingen, scholen en vrijwilligers organisaties kunnen via een email naar info@amusicnightout.nl laten weten hoeveel kaarten ze zouden willen bestellen voor hun medewerkers en vrijwilligers. Voor slechts 6,50 euro per persoon kan dan al genoten worden van een prachtige voorstelling.

"Als muziekvereniging KnA weten we hoe belangrijk sponsoring door bedrijven is. Bedrijven uit de regio kunnen aangeven hoeveel kaarten ze zouden willen sponsoren voor deze hardwerkende zorgverleners en vrijwilligers. We hopen dat veel bedrijven op deze manier hun bijdrage willen leveren, bijvoorbeeld door voor 195 euro 25 kaarten te sponsoren."

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bezorgen de bedrijven in Aalsmeer een muzikale avond voor zorgverleners en vrijwilligers?

Muziekvereniging KnA verzorgt op zaterdag 3 november aanstaande een muzikale avond uit. Het jaarlijkse muzikale evenement "A Music Night Out" heeft dit jaar het thema "Classic meets Rock" en combineert prachtige klassieke werken door een groot orkest met moderne popmuziek van artiesten als Michael Jackson, Phil Collins en Queen.Dit jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: