02 - Senior  sportief actief 2e week

IJsprijs Postcode Loterij valt in Vinkeveen


Geplaatst op: 9 augustus 2012

Een hele wijk in Vinkeveen wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 3645 in Vinkeveen gevallen. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars in totaal 3109 bekers ijs.

Inwoners van Vinkeveen die in de junitrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een beker Ben & Jerry's ijs. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

Bij de Postcode Loterij gaat de 50% van ieder lot naar goede doelen. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers is er het afgelopen jaar bijna 284 miljoen euro uitgekeerd aan 85 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Postcode Loterij

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IJsprijs Postcode Loterij valt in Vinkeveen

Een hele wijk in Vinkeveen wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 3645 in Vinkeveen gevallen. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars in totaal 3109 bekers ijs.Inwoners van Vinkeveen die in de junitrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een beker Ben & … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: