001 - Escaperoom aglemeen

Muzieklessen voor peuters


Geplaatst op: 8 augustus 2012

Vanaf woensdag 22 augustus starten er weer nieuwe lessen Muziek in de Kring. Muziek in de Kring is een acht weken durende cursus voor ouders en hun kind in de leeftijd van een tot vier jaar. De cursus biedt een eerste kennismaking met gezamenlijk muziek maken.

Tijdens de lessen ontdekken de kinderen kennis een heleboel verschillende instrumenten en leren ze hoe ze de instrumenten kunnen gebruiken. De kinderen leren muzikale begrippen zoals hard-zacht en langzaam-snel.
Daarnaast zingen we allerlei bekende en nieuwe liedjes die worden ondersteund door gebaren en dansjes.
De cursus start op woensdagen en donderdagen vanaf 22 augustus in Vinkeveen. Als u zich wilt opgeven voor de cursus of nog verdere informatie wilt dan kunt u contact opnemen met de docente Angela Smit - Strubbe, 0297-265531 of 06-52237152

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzieklessen voor peuters

Vanaf woensdag 22 augustus starten er weer nieuwe lessen Muziek in de Kring. Muziek in de Kring is een acht weken durende cursus voor ouders en hun kind in de leeftijd van een tot vier jaar. De cursus biedt een eerste kennismaking met gezamenlijk muziek maken.Tijdens de lessen ontdekken de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: