001 - Escaperoom aglemeen

Zomermarkt rondom R.K. kerk in Vinkeveen


Geplaatst op: 8 augustus 2012

Zaterdag a.s. 11 augustus van 10.00 tot 16.00 uur is er weer de jaarlijkse rommel en boekenmarkt in Vinkeveen.

Er zijn ook dit jaar weer een groot aantal snuisterijen, spulletjes uit oudere inboedels, elektrische apparaten, gereedschappen, speelgoed, etc. binnengebracht. Al deze attributen zijn uitgestald op het kerkplein aan de kerklaan. Ook zo,n vijfduizend tweede hands boeken en honderden LP,s en CD,s worden die dag voor een zacht prijsje en voor de hopelijk gretige koper, in de kerk uitgestald. Te vermelden is het aanbod van een prachtige serie van zo, n vijftig gebonden jaargangen van de Katholieke Illustratie. Hiernaast is er ook gedacht aan de inwendige mens d.m.v. een poffertjeskraam en de bijhorende drankjes.

Tevens is ook de kerk te bezichtigen. Indrukwekkend is de fototentoonstelling van de restauratiewerkzaamheden aan de toren. De activiteiten in de kerk zal begeleid worden door de prachtige klanken van het Wander Beekes orgel.
De opbrengst van deze markt is bestemd voor de restauratie van de kerktoren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomermarkt rondom R.K. kerk in Vinkeveen

Zaterdag a.s. 11 augustus van 10.00 tot 16.00 uur is er weer de jaarlijkse rommel en boekenmarkt in Vinkeveen. Er zijn ook dit jaar weer een groot aantal snuisterijen, spulletjes uit oudere inboedels, elektrische apparaten, gereedschappen, speelgoed, etc. binnengebracht. Al deze attributen zijn uitgestald op het kerkplein aan de kerklaan. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: