001 - Escaperoom aglemeen

Portofino uit Vinkeveen weer op volle kracht na brand 2011


Geplaatst op: 8 augustus 2012

Precies een jaar geleden, in de nacht van 10 op 11 augustus, midden in het ijsseizoen, brandde de ijsproductieruimte van de ambachtelijke ijsfabriek Portofino uit Vinkeveen bij een korte, maar felle brand geheel uit. Bij de brand bleven de kantoren en magazijnen gelukkig gespaard. Portofino maakt al sinds 1979 op traditioneel ambachtelijke wijze Italiaans ijs in hun productieruimte aan Voorbancken en verkoopt deze lekkernij via de bekende lichtblauwe ijsauto's door de gehele regio.

Gelukkig kon al snel een deel van de productie weer worden opgepakt en heeft Portofino het ijsseizoen vorig jaar nog kunnen afmaken. Uiteindelijk duurde de herstel werkzaamheden aan de ijskeuken toch nog meer dan 11 maanden, maar met het symbolisch plaatsen van de nieuwe toegangspui werden de werkzaamheden 1 juli jongstleden afgesloten.

Woordvoerder Jean-Paul Brinkman: "We zijn blij dat alle ellende nu achter de rug is en we deze zomer weer met de volledige productie capaciteit kunnen draaien. We gaan weer met een frisse blik op de toekomst aan de gang, nu nog even hopen op mooi weer".

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Portofino uit Vinkeveen weer op volle kracht na brand 2011

Precies een jaar geleden, in de nacht van 10 op 11 augustus, midden in het ijsseizoen, brandde de ijsproductieruimte van de ambachtelijke ijsfabriek Portofino uit Vinkeveen bij een korte, maar felle brand geheel uit. Bij de brand bleven de kantoren en magazijnen gelukkig gespaard. Portofino maakt al sinds 1979 op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: