001 - Escaperoom aglemeen

Tweede instore geldautomaat bij C1000 in Wilnis


Geplaatst op: 7 augustus 2012

Wilnis - In de nacht van 22 op 23 maart vond een plofkraak plaats bij onze geldautomaat in de Dorpsstraat in Wilnis. Deze geldautomaat is inmiddels vervangen door een ‘instore' geldautomaat in het pand van het Servicepunt. De automaat is alleen toegankelijk tijdens de openingstijden van het Servicepunt.

Op 9 augustus tweede geldautomaat in gebruik bij C1000
Om onze klanten tegemoet te komen besloten we een tweede ‘instore' geldautomaat te plaatsen die gedurende ruimere openingstijden dan het Servicepunt toegankelijk is. Deze tweede geldautomaat wordt op 8 augustus geplaatst en is vanaf 9 augustus in gebruik tijdens de openingsuren van de C1000.

Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van onze overige geldautomaten in Mijdrecht, Vinkeveen en Kockengen, deze zijn 24 uur per dag toegankelijk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede instore geldautomaat bij C1000 in Wilnis

Wilnis - In de nacht van 22 op 23 maart vond een plofkraak plaats bij onze geldautomaat in de Dorpsstraat in Wilnis. Deze geldautomaat is inmiddels vervangen door een ‘instore' geldautomaat in het pand van het Servicepunt. De automaat is alleen toegankelijk tijdens de openingstijden van het Servicepunt. Op 9 Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: