001 - Homan Zonnepanelen

Smullen bij Film aan de Plas


Geplaatst op: 6 augustus 2012

Met nog maar 3 weken te gaan komt openlucht filmfestival Film aan de Plas alweer aardig dichtbij. Zaterdag 25 augustus is het zover en kunnen we zoals het thema dit jaar beloofd ‘wegdromen' op het festival terrein recreatie eiland 1. Maar behalve wegdromen word het volgens de organisatie, Stichting Woelig Water, ook smullen geblazen. Want ook dit jaar zijn de lokale horeca ondernemers weer van de partij om bezoekers te voorzien van allerlei lekkers.

Zo kunnen bezoekers al vroeg op het eiland terecht en onder het genot van een hapje en drankje alvast de sfeer proeven voordat de film van start gaat' zegt vrijwilliger Annet Dasler. ‘Bovendien, voegt Annet toe, ‘is Film aan de Plas op deze manier echt een zorgeloos uitje; geen gesjouw met koelboxen of toestanden, alles is beschikbaar, in prima kwaliteit voor een leuke prijs'. De festival hapjes zijn €5,- per gerecht en speciaal samengesteld voor Film aan de Plas. Zo zullen twee echte barristas heerlijke koffie gaan klaarmaken, zijn er verse wafels, zelfgemaakt ijs, maar ook lekkere wijn.

Vrijwilliger Mariska Griffioen weet te melden dat de deelnemende horeca allen uit de Ronde Venen komen. ‘Het is mooi om te zien dat iedereen, en dus ook de horeca, uit de regio zo enthousiast is over Film aan de Plas en graag wil bijdragen'. Op deze manier zetten we echt samen een geweldig festival neer', aldus Mariska. Beachclub Lust, De IJsbeer, Grand Café Plux en Roekz behoren tot deze enthousiaste ploeg ondernemers, en zullen net als vorig jaar smakelijke gerechten voor bezoekers klaar maken.

Zo word het festival toch echt een compleet plaatje dat muziek, theater en lekker eten bij elkaar brengt. Een goede combinatie die een top avond garandeert. Meer informatie over het festival en de voorverkoopadressen is te vinden op www.filmaandeplas.nl  

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Smullen bij Film aan de Plas

Met nog maar 3 weken te gaan komt openlucht filmfestival Film aan de Plas alweer aardig dichtbij. Zaterdag 25 augustus is het zover en kunnen we zoals het thema dit jaar beloofd ‘wegdromen' op het festival terrein recreatie eiland 1. Maar behalve wegdromen word het volgens de organisatie, Stichting Woelig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: