001 - Escaperoom aglemeen

Gezond in beweging met Fitwalk


Geplaatst op: 3 augustus 2012

In het kader van het sportstimuleringsproject Gezond in Beweging kan men in de maanden juli en augustus meedoen met Fitwalk. En daar is veel belangstelling voor! Iedere donderdagavond melden zich 20 tot 25 personen zich bij het verzamelpunt. De ene week is dat bij Argon en de andere week in Park Wickelhof.

Wat is nu fitwalk? "Het is niet zomaar een stukje wandelen"aldus de instructrice Jos, Zij legt uit dat Fitwalk een geheel eigen techniek heeft, waarbij de armbeweging een grote rol speelt. Deze techniek zorgt ervoor dat de hartslag stijgt, zonder dat je hoeft te hollen. Men loopt met gewichtjes in de handen, waarmee onderweg nog spierversterkende oefeningen worden gedaan. Na afloop zijn de wangen van de deelnemers rood en de voorhoofden bezweet. "Het is niet dat we nou veel kilometers maken, maar het is behoorlijk pittig", puft een van de deelnemers desgevraagd. "Heerlijk, zo lekker buiten bewegen",geniet een ander. Kortom veel voldane gezichten.

Nog enkele weken en dan start het sportseizoen bij alle verenigingen weer. Hopelijk heeft Fitwalk er toe bijgedragen dat mensen gemotiveerd raken om te blijven bewegen. Deze deelnemers in ieder geval wel, denk ik.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezond in beweging met Fitwalk

In het kader van het sportstimuleringsproject Gezond in Beweging kan men in de maanden juli en augustus meedoen met Fitwalk. En daar is veel belangstelling voor! Iedere donderdagavond melden zich 20 tot 25 personen zich bij het verzamelpunt. De ene week is dat bij Argon en de andere week in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: