0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Poolcafé met optreden Massive Magic in N201


Geplaatst op: 1 augustus 2012

Al een tijdje heeft de vrijdagavond in N201 een nieuwe setting met behalve optredens van leuke (jonge) bandjes ook 3 pooltafels, er is airhockey, 2 dart banen en nog veel meer.

Elke laatste vrijdag van de maand spelen er meerdere bands en staan de poolbiljarts in de opslag maar komende vrijdag 3 augustus speelt het altijd opgewekte trio Massive Magic in N201 en komt een feestje maken met hun aanstekelijke pop/rocknummers. Dat deden ze al eens eerder en leuke bands worden altijd snel weer terug gevraagd op het N201 podium dus als je het de vorige keer gemist hebt, kom vooral ook even langs!
N201 is open om 20:00 en de entree is gratis.

Massive Magic bij het winnen van de bandwedstrijd in de Peppel in Zeist

We Llove Festivals
Volgende week zaterdag 11 augustus, is er in N201 een speciale avond voor alle festivalgangers en dan met name de Lowlandsgangers want dat is immers de week erop. Om alvast in de stemming te komen wordt er uitsluitend muziek gedraaid van artiesten die dit jaar en in het verleden op Lowlands hebben opgetreden. Ook worden er foto's en filmpjes vertoond op groot scherm. Als je zelf leuke foto's of filmpjes hebt, kun je deze mailen naar wlf.n201@gmail.com. Via facebook kun je ook verzoeknummers indienen; meer info hierover is te vinden op www.n201.nl.
 
N201 is 11 augustus open vanaf 21:00 en de entree is gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poolcafé met optreden Massive Magic in N201

Al een tijdje heeft de vrijdagavond in N201 een nieuwe setting met behalve optredens van leuke (jonge) bandjes ook 3 pooltafels, er is airhockey, 2 dart banen en nog veel meer.Elke laatste vrijdag van de maand spelen er meerdere bands en staan de poolbiljarts in de opslag maar komende vrijdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: