02 - Senior  sportief actief 2e week

Nieuwe Editie van Zevenhoven On Wheels in 2012


Geplaatst op: 1 augustus 2012

Zevenhoven On Wheels 15 en 16 september 2012

Naar aanleiding van onze eerdere berichtgeving over het niet doorgaan van Zevenhoven On Wheels in 2012 hebben een aantal enthousiaste crossers en bedrijven zich spontaan aangemeld om de organisatie te steunen, en zo een nieuwe editie van dit evenement mogelijk te maken.
De organisatie is erg blij met deze ontwikkeling en heeft dan ook besloten om Zevenhoven On Wheels editie 2012 alsnog door te laten gaan. Wel is er deze keer voor een iets kleinere opzet gekozen, en zodoende een 2 daags evenement te organiseren met veel spektakel en gezelligheid zoals we dat gewend zijn in Zevenhoven!
Zaterdag 15 september trappen we af met een autocross.
Zondag 16 september hebben we een cross voor motoren en quads.
Zaterdagavond is er weer een gezellig feest in de tent!
Alle voorbereidingen voor de nieuwe editie zijn in volle gang en wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom dit evenement meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.zevenhovenonwheels.com  of volg ons op Facebook, Twitter of Hyves.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe Editie van Zevenhoven On Wheels in 2012

Zevenhoven On Wheels 15 en 16 september 2012Naar aanleiding van onze eerdere berichtgeving over het niet doorgaan van Zevenhoven On Wheels in 2012 hebben een aantal enthousiaste crossers en bedrijven zich spontaan aangemeld om de organisatie te steunen, en zo een nieuwe editie van dit evenement mogelijk te maken.De organisatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: