001- Uithoorn

100e bezoeker Repair Café Mijdrecht


Geplaatst op: 31 juli 2012

Eind juni was het Repair café weer open en werd er met spanning gewacht op alle klanten met hun te repareren spullen.

Het was die middag mooi weer en er kon gezellig op het pas aan gelegde terras aan de achterzijde koffie en thee gedronken worden. Naast een aantal technische klussen was er dan de honderdste klant, mevr. Anja Prins. Zij had gordijnen die ietsje te lang waren en samen met Mia, onze deskundige op naai- en handwerkgebied, werd de klus geklaard. Ook Anja bleef natuurlijk op de koffie en kreeg een prachtig zomerboeket overhandigd. De maand juli was het Repair Café wegens vakantie gesloten maar u bent vanaf augustus weer welkom met al uw reparaties, want u weet: Weggooien? Mooi niet!
Onze hulp en de koffie/thee zijn gratis maar een kleine eigen bijdrage voor materialen is welkom. Er valt altijd wel wat te leren repareren dus jong en oud uit de Ronde Venen zijn van harte welkom.

Waar:de Buurtkamer, G.v.Aemstelstr. 5 in Mijdrecht tel. 0297-288466.
Wanneer: donderdagmiddag van 14.00-16.00 (elke 2e en 4e week)
Data: 9 aug. / 23 aug. / 13 sept. / 27 sept.

Repair Café De Ronde Venen
Iedere 2e en 4e donderdag van de maand kunnen bewoners van 14.00 tot 16.00 uur met kapotte spullen terecht in het Repair Café De Ronde Venen in de Buurtkamer Mijdrecht. Ze kunnen daar zelf aan de slag met het repareren van hun voorwerp. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig voor ondersteuning.
Het Repair Café De Ronde Venen sluit aan bij een landelijk initiatief om de afvalberg te verminderen, kennisoverdracht rond repareren te organiseren en ontmoeting op buurtniveau te stimuleren.

Over De Baat
Stichting De Baat is een bekende en herkenbare welzijnsorganisatie in gemeente De Ronde Venen met de mens als middelpunt van jong tot oud. De Baat bevordert zelfredzaamheid en sociale samenhang en verhoogt de inzet voor en deelname aan de samenleving.
Kerkvaart 2
3641 EP Mijdrecht
(0297) 230 280

www.stichtingdebaat.nl
info@stichtingdebaat.nl
Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur
en vrijdag van 08:30 tot 13:00 uur.

De Baat: iedereen doet mee!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

100e bezoeker Repair Café Mijdrecht

Eind juni was het Repair café weer open en werd er met spanning gewacht op alle klanten met hun te repareren spullen. Het was die middag mooi weer en er kon gezellig op het pas aan gelegde terras aan de achterzijde koffie en thee gedronken worden. Naast een aantal technische … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: