01 - Nooit Gedacht

Duikers in problemen in Vinkeveen, ambulance in brand


Geplaatst op: 26 juli 2012

Vinkeveen - Woensdagavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor twee duikers (44 en 47 jaar uit Almere) in de problemen. Dit werd veroorzaakt omdat ze vermoedelijk te snel omhoog zijn gekomen. De traumahelikopter werd ook gealarmeerd maar deze is niet geland.

Het ongeluk gebeurde bij Eiland 4 in het duikgebied, ook bekend als het recreatie eiland Klinkhamer aan de Baambrugse Zuwe. De duikapparatuur is door de politie in beslag genomen voor onderzoek.

**update**
Een woordvoerder van de Duikteam Almere gaf woensdagavond aan dat de twee duikers rond 23.15 uur zonder letsel het ziekenhuis uit konden.

Problemen met ambulances
Ook werd de brandweer gealarmeerd, omdat er mogelijk vlammen uit de ambulance gezien werden. Na controle van de brandweer bleek de brand mee te vallen. Er werd door de brandmelding een nieuwe ambulance naar het incident gestuurd. Bij aankomst bleek ook deze ambulance kapot te zijn. Uiteindelijk zijn de duikers met andere ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Duikers in problemen in Vinkeveen, ambulance in brand

Vinkeveen - Woensdagavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor twee duikers (44 en 47 jaar uit Almere) in de problemen. Dit werd veroorzaakt omdat ze vermoedelijk te snel omhoog zijn gekomen. De traumahelikopter werd ook gealarmeerd maar deze is niet geland.Het ongeluk gebeurde bij Eiland 4 in het duikgebied, ook bekend als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...