001 - Escaperoom aglemeen

Zonnige start VLTV Plassentoernooi


Geplaatst op: 24 juli 2012

Afgelopen zaterdag 21 juli is het 37ste Plassentoernooi begonnen op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen. Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi zijn de inschrijvingen weer massaal binnengestroomd. Deze grote groep tennissers uit alle windstreken zullen gaan strijden om de titel en de eer van het kampioenschap in de categorieën 3,4,5,6,7 en 8, zowel in enkel, dubbel en mixdubbel wedstrijden! Dat maakt het toernooi ook zo bijzonder, de mix tussen sterk en recreatie, jong en oud en tussen gezelligheid en toptennis.

Ook het veteranen Plassentoernooi wat overdag plaats vindt, is weer geheel volgeboekt, waarmee het tot een van de grootste en gezelligste veteranentoernooi behoort uit de wijde regio! Overdag van maandag t/m vrijdag spelen zij hun dubbel en mixdubbel wedstrijden in de categorieën 6,7,en 8. Tevens is er op invitatie ook een mixdubbel poule samengesteld met 8 spelers uit categorie 5.
Een sterk deelnemersveld in de bovenste categorieën zal wederom zorgen voor toptennis in de Ronde Venen en kan er op het terras voor het clubhuis genoten worden van schitterende tennispartijen! Aan de Heren Enkel 3 nemen maar liefst 17 topspelers deel, waaronder de huidige titelhouder Kelvin Nieberg, die onder meer zal moeten strijden met Mark Riebel en Youri Mayer. Maar ook de Dames Enkel 3 zal spectaculaire wedstrijden opleveren, waarin Myrthe van de Boon haar titel zal verdedigen. Groot zijn ook de schema's in de dubbel 7 categorieën, met ongetwijfeld vele mooie, lange en gezellige wedstrijden op het scherpst van de snede.

Om de spieren te ontspannen voor of na de tenniswedstrijden, wordt er dit jaar voor het eerst de unieke en luxe service gegeven om te genieten van een gratis massage! Masseer Meneer Guillermo van Berkum zal op de 1e zondag, 22 juli en op donderdagmiddag en avond, 26 juli de spelers gratis verwennen met een heerlijke massage. En dat is nog niet alles! Op woensdagmiddag en avond, 25 juli en zaterdagmiddag, 28 juli kan genoten worden van een gratis voetmassage, verzorgd door Nicole Meinsma van Puur voor je Lijf!

Toptennis, veel gezelligheid en fantastisch eten!
Het plassentoernooi vindt al jaren plaats in de laatste week van juli. Naast toptennis en gezelligheid wordt er elk jaar gekookt op hoog niveau. Ook dit jaar kan er elke dag genoten worden van culinaire verrassingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen tussen 10 en 15 euro, verzorgd door topkoks uit de omgeving samen met een groep vrijwilligers.

Linders Culinair Maatwerk verzorgt op dinsdag 24 juli en woensdag 25 juli het menu i.s.m. topkok Erik Streefkerk en op donderdag 26 juli de traditionele Sushi time avond. Restaurant s'Anders zal op vrijdag 27 juli de Marokkaanse kip serveren. Ook op de andere avonden staan heerlijke gerechten op het menu, met de BBQ als afsluiting op zaterdag 28 juli.

Jaarlijks neemt het aantal deelnemers en toeschouwers toe door de geweldige locatie waar van geweldig tennis kan worden genoten in combinatie met heerlijk eten in een gezellige ambiance. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors van het toernooi en in het bijzonder met dank aan de hoofdsponsor Tennishal de Ronde Venen.

Finale weekend
In het weekend van zaterdag 28 juli en zondag 29 juli worden op zaterdag de halve finales en op zondag de finales gespeeld. Zaterdag de 28ste is er weer een knallende feestavond. De Veteranen spelen op vrijdag 27 juli de finales en sluiten deze dag hun toernooi swingend af met een Jazzband optreden en een overheerlijk slotdiner. Zie voor meer informatie de sites: www.vltv.nl  en www.plassentoernooi.nl

Speciaal Plassentoernooi kennismakingsaanbod voor nieuwe leden: onbeperkt tennissen t/m einde van het jaar en een gratis tennisclinic voor slechts € 50!

Voor nieuwe jeugdleden t/m 17 jaar: onbeperkt tennissen t/m einde van het jaar voor slechts € 25,-! Daarnaast speciale les aanbieding voor 8 groepslessen op woensdagmiddag verzorgd door tennisschool Touché voor slechts € 45,-.

Kom daarom vooral deze week van juli eens kijken bij VLTV en laat u verrassen door toptennis en fantastisch eten in een zeer gezellige ambiance! En raakt u dan geïnspireerd door het sportieve tennisspel en de gezelligheid? Dan kunt u gelijk profiteren van dit speciale Plassentoernooi lidmaatschapsaanbod, vraag naar het inschrijfformulier aan de bar of ga naar de site www.vltv.nl of www.plassentoernooi.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zonnige start VLTV Plassentoernooi

Afgelopen zaterdag 21 juli is het 37ste Plassentoernooi begonnen op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen. Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi zijn de inschrijvingen weer massaal binnengestroomd. Deze grote groep tennissers uit alle windstreken zullen gaan strijden om de titel en de eer van het kampioenschap in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: