02 - Senior  sportief actief 2e week

Verkeersmaatregelen Hornweg in Aalsmeer


Geplaatst op: 24 juli 2012

De gemeente heeft besloten om snelheidsremmende maatregelen aan te brengen op de Hornweg tussen de Machineweg en de Palingstraat. De gereden snelheid op de Hornweg is namelijk aanzienlijk hoger dan de maximum snelheid en zorgt voor een onveilig gevoel bij bewoners van de Hornweg en directe omgeving.

Het gaat om het aanbrengen van een verkeersplateau op de kruising met de Willem-Alexanderstraat en het plaatsen van een snelheidsdisplay (bord dat aangeeft hoe hard men rijdt). Bovendien wordt de voorrang geregeld bij de fietsoversteek in de bocht bij de Palingstraat.

De voorrang bij de Palingstraat is inmiddels al geregeld en het display wordt in september geplaatst. De werkzaamheden om het verkeersplateau te plaatsen op de kruising Hornweg - Willem-Alexanderstraat starten maandag 20 augustus en zijn uiterlijk 3 september weer klaar (schoolvakantieperiode). In deze periode is het complete kruispunt Hornweg - Willem-Alexanderstraat afgesloten voor (vracht)auto's. Fietsers kunnen, zij het met enige hinder, wel door. De afsluiting wordt geregeld door middel van hekken. Tijdens de werkzaamheden wordt er geen omleidingroute ingesteld. Wel plaatst de gemeente vooraankondigingborden. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeersmaatregelen Hornweg in Aalsmeer

De gemeente heeft besloten om snelheidsremmende maatregelen aan te brengen op de Hornweg tussen de Machineweg en de Palingstraat. De gereden snelheid op de Hornweg is namelijk aanzienlijk hoger dan de maximum snelheid en zorgt voor een onveilig gevoel bij bewoners van de Hornweg en directe omgeving. Het gaat om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: