001 - Homan Zonnepanelen

Veenweidebad komende weken toch beperkt open


Geplaatst op: 19 juli 2012

Het Veenweidebad is de komende drie weken toch beperkt open om recreatief te kunnen zwemmen. Dat is het gevolg van een gesprek dat wethouder Moolenburgh (CDA) en zwembadexploitant Optisport woensdag 18 juli hebben gehad. Recreanten kunnen de komende drie weken op woensdag- en vrijdagmiddag gratis in het bad zwemmen.

Optisport heeft eerder aangegeven het Veenweidebad in de zomerperiode, van 16 juli tot en met 12 augustus, te sluiten omdat uit voorgaande jaren blijkt dat bezoekersaantallen in die periode tegenvallen. Ook wordt in die periode groot onderhoud aan het bad gepleegd. De vierweekse sluiting heeft tot veel reacties geleid. Het contract tussen gemeente en exploitant biedt Optisport echter de mogelijkheid het bad in de zomer te sluiten.
Mede naar aanleiding van de ontstane commotie is er woensdag 18 juli is een gesprek geweest tussen wethouder Moolenburgh en exploitant Optisport waarin naar oplossingen is gekeken. Daarin is onder andere afgesproken na de zomerperiode weer met elkaar aan tafel te zitten.
De ontstane commotie en de behoefte om recreatief te kunnen zwemmen tijdens de zomerperiode zijn voor Optisport aanleiding om het bad de komende weken toch, beperkt, open te stellen. Recreanten kunnen de komende weken op woensdag 25 en vrijdag 27 juli, woensdag 1 en vrijdag 3 en op woensdag 8 en vrijdag 10 augustus toch in het Veenweidebad terecht. Het zwembad is dan geopend van 13 tot 16 uur en de toegang is gratis.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenweidebad komende weken toch beperkt open

Het Veenweidebad is de komende drie weken toch beperkt open om recreatief te kunnen zwemmen. Dat is het gevolg van een gesprek dat wethouder Moolenburgh (CDA) en zwembadexploitant Optisport woensdag 18 juli hebben gehad. Recreanten kunnen de komende drie weken op woensdag- en vrijdagmiddag gratis in het bad zwemmen. Optisport … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: