0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Afscheidsmusical en poldersporten door groep 8 'de Vuurvogel'


Geplaatst op: 19 juli 2012

Maandag 16 juli nam groep 8 afscheid van hun basisschool ‘de Vuurvogel' in Uithoorn. Traditioneel werd afscheid genomen met een musical. De vrolijke musical ging over ‘het schoolkamp', maar het verliep niet helemaal goed...
Gedurende de musical werd de meester ontvoerd en was nergens meer te vinden. Niet op school, niet buiten, we maakten ons grote zorgen. Liedjes, gedichten, optredens en zelfs ouders en leerkrachten werden ingezet om de meester terug te vinden. Wie had ooit gedacht dat vier keer niezen ervoor zou zorgen dat uiteindelijk de meester terecht kwam??! Wat bleek: de boswachter, de politie en de buschauffeur zaten samen met de meester in het complot en de leerlingen kregen door dat de meester een grote grap met hen had uitgehaald!

Na de musical werden traditioneel de rapporten uitgereikt en elke ouder kreeg een roos van het team van de Vuurvogel als dank. Meester Joris had nog een prachtig gedicht gemaakt voor de groep waarbij hij elke leerling treffend beschreef!
Speciaal werd Tzega in het zonnetje gezet voor haar vele jaren ouderhulp op school en we weten haar kinderen veel plezier en succes zullen beleven op de nieuwe school!
En dan was het eindelijk tijd voor de borrel. In de hal stonden tafels klaar met allerlei lekkers en de bar werd geopend door onze directeur die persoonlijk de drankjes inschonk.

We kijken terug op een heerlijke, muzikale, spannende avond en we wensen onze inmiddels "oud" leerlingen heel veel succes op de middelbare school! Kom nog een keer langs om te vertellen hoe het met je gaat, je weet dat we dat zeer op prijs stellen. Blijf ons ook volgen op Facebook hoor!

De volgende dag bezochten de groep 8-leerlingen Poldersport in De Kwakel. Na een jaar hard werken was het
prima sporten! Het harde werken heeft een prima CITO-eindscore boven het landelijk gemiddelde opgeleverd en
daar is iedereen trots op. Dat de avond ervoor een ‘latertje' was geworden, kon het plezier niet bederven. Lenig en vlot werd er over alle sloten gesprongen, geklommen en geklauterd en dat na vijf minuten al een paar kinderen kletsnat waren, was hilarisch leuk! De meester klom als eerste in het klimrek, een van de dames was de
eerste met een nat pak en dat er een klein buitje overkwam, maakte gelukkig niets uit! Het was een heerlijke, super leuke, sportieve dag dat zorgde voor memorabel afscheid van ‘de Vuurvogel'.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afscheidsmusical en poldersporten door groep 8 'de Vuurvogel'

Maandag 16 juli nam groep 8 afscheid van hun basisschool ‘de Vuurvogel' in Uithoorn. Traditioneel werd afscheid genomen met een musical. De vrolijke musical ging over ‘het schoolkamp', maar het verliep niet helemaal goed...Gedurende de musical werd de meester ontvoerd en was nergens meer te vinden. Niet op school, niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: