02 - Senior  sportief actief 2e week

Volgend seizoen nieuwe Multi Mondo Bootcamp


Geplaatst op: 17 juli 2012

De Bootcamp training van Multi Mondo afgelopen seizoen is afgesloten. Bij de wekelijkse training op maandagavond van zes weken hebben acht vrouwen hard gewerkt aan hun conditie. Volgend seizoen start mogelijk weer een Bootcamp groep als er voldoende belangstelling is.

Vrouwen die willen meedoen, kunnen voor meer informatie contact opnemen via info@multimondo.nl, of via stichting de Baat: tel. 0297 - 230 280 (ma. t/m do. 9.00 - 15.30 uur) of via 06 - 26 99 93 95 (vrijdag). Snel opgeven, luidt het advies, want vol = vol als anderen zich al hebben aangesloten bij de groep.
De deelnemers van deze groep hebben er enorm van genoten om in de buitenlucht te trainen en afwisselend allerlei verschillende oefeningen te doen. De ervaren trainer Carla van Nieuwkerk zorgde ervoor dat ze elke week een ander programma had samengesteld op verschillende locaties. "We hebben de ruimte benut van enkele parken. De ene keer gingen we aan de slag met gewichtjes en een andere keer met een elastiek. Zo was het elke week weer een verrassing. Zelf vond ik het heerlijk om te beleven hoe de dames genoten van de training. Ik vind ook dat ze heel goed bezig waren."
Carla van Nieuwkerk speelde steeds in op de wensen van de groep als geheel en ze houdt rekening met het niveau van de individuele deelnemers. Vanwege haar achtergrond als fysiotherapeut kan ze ook goede adviezen geven over wat wel en niet verstandig is qua beweging voor mensen met bepaalde fysieke klachten.
Na de zomervakantie wil de groep doorgaan en zijn er enkele plaatsen open voor nieuwe deelnemers. Wie interesse heeft: meld je snel aan! Maandag vanaf 19.30 uur is de vaste avond en tijd voor deze Boot Camp training.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volgend seizoen nieuwe Multi Mondo Bootcamp

De Bootcamp training van Multi Mondo afgelopen seizoen is afgesloten. Bij de wekelijkse training op maandagavond van zes weken hebben acht vrouwen hard gewerkt aan hun conditie. Volgend seizoen start mogelijk weer een Bootcamp groep als er voldoende belangstelling is. Vrouwen die willen meedoen, kunnen voor meer informatie contact opnemen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: