01 - Nooit Gedacht

Zomerrit P.S.V. Troje weer een gezellig succes


Geplaatst op: 16 juli 2012

Zondag 15 juli stond bij Paardensportvereniging Troje in het teken van de Zomerrit. Alhoewel het aantal opgaves dit keer mondjesmaat binnenkwam werd er gestart met een leuke groep fanatieke deelnemers. Om 10:00 stond de koffie met wat lekkers klaar in de kantine van Stal Zadelpret in Waverveen. Dit is onze clublokatie en vanaf hier vertrok de Zomerrit dit keer. Om 10:30 werden de paarden ingespannen of gezadelt, maar ook de fietsen van de standaard gehaald en de skeelers aangetrokken. Zoals u ziet; een diverse groep mensen die met zijn allen een leuke tocht door de omgeving wilden maken, met welk type vervoersmiddel dan ook!

De lunch
Recreatieplaats "De Kandelaar" was de plaats waar iedereen rond 13:00 aanwezig moest zijn voor de uitgebreide lunch. De route om hier te komen mocht een ieder zelf bepalen, er konden dus diverse afstanden worden gereden. Er werd gereden langs de Amstel, door de Hoef, het Woerdense Verlaat of Mijdrecht. Bij aankomst stond er een heerlijk portie saté voor iedereen klaar, uiteraard voorzien van salade, stokbrood en kroepoek. Met als toetje een lekkere zoete pannekoek. Een groot aantal leden welke niet met de rit meereden kwamen wel langs voor de heerlijke lunch, waardoor het gezellig druk was tijdens de picknick. Helaas waren de weergoden iets minder gunstig gestemd en barstte er een flinke tegenbui los. Dit mocht de pret niet drukken en de meegenomen partytent bracht uitkomst. Na de regenbui werden de paarden weer ingespannen of gezadelt en werd de route vervolgd naar de thuisbasis. De zon kwam tijdens het einde van de rit door waardoor uiteindelijk iedereen geheel droog aankwam. Na de paarden verzorgt te hebben en flink wat eten te hebben gegeven, genoten hun baasjes nog heerlijk na in het zonnetje op het terras van de kantine van Stal Zadelpret.

Ride for the Roses
Op dit moment is P.S.V. Troje druk bezig met het organiseren van een nieuwe rit "Ride for the Roses" welke word verreden op zondag 26 augustus. Wellicht klinkt deze naam u bekend in de oren; ieder jaar wordt er een fietstocht georganiseerd met deze naam waarbij er geld wordt opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Omdat deze fietstocht dit jaar in Westland plaatsvind en het niet mogelijk is om met paarden deel te nemen willen wij voorafgaand aan de jaarlijkse fietsrit een soortgelijke rit organiseren waarbij een deel van de fietstocht van vorig jaar wordt gereden. Met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding,
Iedereen kan aan deze rit deelnemen; koetsiers, ruiters/ amazones maar ook fietsers en wandelaars. U hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om hieraan deel te nemen en tijdens de tocht zal er een lunch worden verzorgt. Het is de bedoeling dat u zich laat sponsoren voor deze rit, daarom is €25,- de minimale inleg om aan deze rit deel te nemen. Uiteraard komt het gehele bedrag wat er wordt opgehaald ten goede van het KWF.
Wilt u meer informatie over deze rit of over onze vereniging stuur dan een mail naar: actroje@hotmail.com, bezoek onze website www.paardensportverenigingtroje.nl of wordt bevriend met ons op facebook.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerrit P.S.V. Troje weer een gezellig succes

Zondag 15 juli stond bij Paardensportvereniging Troje in het teken van de Zomerrit. Alhoewel het aantal opgaves dit keer mondjesmaat binnenkwam werd er gestart met een leuke groep fanatieke deelnemers. Om 10:00 stond de koffie met wat lekkers klaar in de kantine van Stal Zadelpret in Waverveen. Dit is onze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: