001 - Homan Zonnepanelen

SummerDance Festival - 3 area's op het strand voor maar €15


Geplaatst op: 14 juli 2012

Op zaterdag 18 augustus zal het strand van Aalsmeer zich omvormen tot een compleet festivalterrein tijdens SummerDance. Gedurende 12 uur, van 13:00 tot 01:00, zullen in de 3 areas vele artiesten alles op alles zetten om je helemaal los te laten gaan. Ben je ook zo toe aan zomer en feesten? Zorg dan dat je zaterdag 18 augustus aanwezig bent met je zonnebril en opblaaskrokodil!

Line-up
Er is een zeer unieke line-up samengesteld om zeker te weten dat het hele strand uit z'n dak gaat: Don Diablo, Erick E, Quintino, Yellow Claw, Vato Gonzalez & MC Tjen, Genairo Nvilla, Dirty Valente, Delivio Reavon & Aaron Gill, FS Green en dat alles onder leiding van MC Ambush. Binnen het festival is er ook ruimte voor opkomend talent, zoals Martin Garrix (getekend bij Spinnin' Records en Univeral Music Publishing met boekingen op Mysteryland, HMH en Ibiza) en Julian Jordan (track 'Kangaroo' met Sander van Doorn, boekingen op Matrixx at the Park en getekend bij Spinnin' Records).

Unieke locatie op het strand
SummerDance Festival vindt al voor de 13de keer plaats op het strand van Aalsmeer. Deze unieke locatie aan de Westeinderplassen bied een prachtig uitzicht over het water. Met je voeten in het zand met een drankje in de hand dansen bij de ondergaande zon, wie wil dat nou niet?

VIP lounge op het water
Voor de VIP gasten hebben we een verrassing; we hebben namelijk een heel bijzondere VIP lounge ontworpen, geheel op het water. Voor meer informatie en reserveringen op maat kun je mailen naar info@summer-dance.nl.

Busvervoer terugweg
Om iedereen van dienst te kunnen zijn rijden er voor de terugweg na afloop van het festival speciale bussen vanaf het festival terrein richting station Hoofddorp en Uithoorn busstation. Meer info over de busdienst volgt snel, houd de site in de gaten!

Voorverkoop
De voorverkoop is inmiddels gestart en gaat erg hard! Wil je zeker zijn van een ultiem zomerse dag, reserveer dan jouw plekje op het strand en koop je ticket op http://www.summer-dance.nl/tickets/ of bij een van de Primera winkels.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website (http://www.summer-dance.nl) of volg ons op Facebook (http://www.facebook.com/summerdance) of Twitter (http://www.twitter.com/_summerdance).

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SummerDance Festival - 3 area's op het strand voor maar €15

Op zaterdag 18 augustus zal het strand van Aalsmeer zich omvormen tot een compleet festivalterrein tijdens SummerDance. Gedurende 12 uur, van 13:00 tot 01:00, zullen in de 3 areas vele artiesten alles op alles zetten om je helemaal los te laten gaan. Ben je ook zo toe aan zomer en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: