02 - Senior  sportief actief 2e week

LET OP: Trajectcontrole A2 van start


Geplaatst op: 23 juli 2012

Amsterdam - De trajectcontrole op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht wordt op 23 juli in gebruik genomen.

Dat kondigt het Openbaar Ministerie vrijdag aan. Er wordt dan 24 uur per dag gecontroleerd of automobilisten over een bepaalde afstand niet harder dan 100 kilometer per uur rijden.

Het systeem gaat eerst de rijbaan tussen knooppunt Holendrecht en Maarssen controleren. Later volgt de rijbaan in de andere richting. De start van het systeem wordt met borden langs de snelweg aangekondigd.

Over een afstand van 15,4 kilometer wordt de snelheid gecontroleerd. Er zijn drie verschillende secties, zodat ook in- en uitvoegend verkeer de controle niet ontloopt. Wie in meerdere secties te hard rijdt, krijgt een boete.

In Autoweek kondigde hoofd Landelijk Parket Team Verkeer Willebrord Freijsen vorige maand al aan dat de trajectcontrole 'waarschijnlijk' in juli wordt ingevoerd. Een datum was toen nog niet bekend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: nu.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

LET OP: Trajectcontrole A2 van start

Amsterdam - De trajectcontrole op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht wordt op 23 juli in gebruik genomen. Dat kondigt het Openbaar Ministerie vrijdag aan. Er wordt dan 24 uur per dag gecontroleerd of automobilisten over een bepaalde afstand niet harder dan 100 kilometer per uur rijden. Het systeem gaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: