0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Zomeractie Mobiel Servicepunt van start


Geplaatst op: 11 juli 2012

Inwoners van de gemeente zijn weer van harte welkom op het mobiele kantoor van de Rabobank en het Servicepunt wonen, welzijn en zorg!

In juli en augustus is er een speciale zomeractie. Wanneer u de bus in deze maanden bezoekt, ontvangt u een kaart. Op deze kaart kunt u een indruk van úw zomer geven. Vanuit uw achtertuin of vanaf een vakantiebestemming, vanaf de fiets of vanuit de hangmat, uit eigen dorp of een wereldstad, alles is mogelijk. Dat kan op uw eigen manier: met een foto, een tekst, een tekening of misschien een aquarel? Alles mag!
De kaart kan weer worden ingeleverd bij de bus. Een jury zal de inzendingen beoordelen. De prijswinnaars zullen worden beloond met een vaartocht met het RABOotje. Zij mogen elk drie introducés meenemen.

Sinds twee weken rijdt het mobiele kantoor van de Rabobank en het Servicepunt wonen, welzijn en zorg weer door de gemeente. De afgelopen tijd heeft u de bus moeten missen vanwege een technisch mankement, maar gelukkig hebben klanten daar nauwelijks hinder van hoeven ondervinden. De medewerkers van de Rabobank en het Servicepunt hebben al die tijd hun gezicht in uw woonkern laten zien.

In het mobiele kantoor kunt u terecht voor al uw Rabobankzaken. Geld pinnen kan met alle bankpassen, dus ook wanneer u geen klant van de Rabobank bent. Elke dinsdagmiddag, in De Hoef en Amstelhoek, is er ook een medewerker van het Servicepunt aanwezig. U kunt dan in de bus terecht voor met al uw vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg, maar ook voor zakken voor het inzamelen van uw plastic. De Servicepuntmedewerker helpt u waar mogelijk meteen verder. We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten op de bus!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomeractie Mobiel Servicepunt van start

Inwoners van de gemeente zijn weer van harte welkom op het mobiele kantoor van de Rabobank en het Servicepunt wonen, welzijn en zorg! In juli en augustus is er een speciale zomeractie. Wanneer u de bus in deze maanden bezoekt, ontvangt u een kaart. Op deze kaart kunt u een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: