001 - Escaperoom aglemeen

BORUS Kinderopvang neemt Naschoolse Opvang in De Hoef over


Geplaatst op: 11 juli 2012

Met ingang van het nieuwe schooljaar neemt BORUS Kinderopvang uit Uithoorn de naschoolse opvang op RK basisschool Sint Antonius in De Hoef over. Het schoolbestuur heeft hiertoe contact gezocht met BORUS Kinderopvang nadat kinderopvangorganisatie De Klimboom zich had teruggetrokken.

Onno Stokhof, directielid van de Antoniusschool, vertelt: "Goede naschoolse opvang is voor onze ouders en leerlingen van groot belang. We zijn met BORUS een programma overeengekomen waarbij onze leerlingen gedurende het gehele jaar op de schoollocatie worden opgevangen. Dit betekent rust en stabiliteit voor onze leerlingen en gemak voor onze ouders. Wij zijn erg blij met de samenwerking met BORUS."

BORUS Kinderopvang is in de Ronde Venen een bekende aanbieder van kinderopvang. Zo opent BORUS in september een nieuw kinderdagverblijf in Abcoude. Directeur Stephan van den Oetelaar: "Wij danken de ouders en de directie van de Antoniusschool in De Hoef voor het in BORUS gestelde vertrouwen. Voor BORUS betekent de naschoolse opvang op de Antoniusschool een prachtige toevoeging aan haar kinderopvang aanbod in de regio.

BORUS Kinderopvang bestaat 15 jaar en is sinds 1999 HKZ|ISO 9001 gecertificeerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

BORUS Kinderopvang neemt Naschoolse Opvang in De Hoef over

Met ingang van het nieuwe schooljaar neemt BORUS Kinderopvang uit Uithoorn de naschoolse opvang op RK basisschool Sint Antonius in De Hoef over. Het schoolbestuur heeft hiertoe contact gezocht met BORUS Kinderopvang nadat kinderopvangorganisatie De Klimboom zich had teruggetrokken. Onno Stokhof, directielid van de Antoniusschool, vertelt: "Goede naschoolse opvang is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: