0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Portemonnee gestolen bij babbeltruc in Vinkeveen


Geplaatst op: 10 juli 2012

Vinkeveen - Op maandag 9 juli wist een jongedame met een smoes bij een vrouw binnen te komen. Zij ging er met een portemonnee vandoor.

Rond 12.00 uur werd op de Kerkelanden door een jongedame bij het appartement van een 60-jarige vrouw aangebeld. De bewoonster deed open en de jongedame wist met een smoesje binnen te komen. Binnen voerden zij een gesprek, waarbij de jongedame in een onbewaakt ogenblik kans zag de portemonnee van de bewoonster uit haar tas te stelen. Na het gesprek verliet de verdachte de woning. De bewoonster merkte later dat haar portemonnee uit haar tas was verdwenen.

De verdachte is een lichtgetinte vrouw van rond de 20 jaar, slank postuur en zij had korte vlechtjes.

Aan getuigen die de verdachte rond het middaguur op of in de omgeving van de Kerkelanden hebben gezien of haar aan haar signalement menen te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Portemonnee gestolen bij babbeltruc in Vinkeveen

Vinkeveen - Op maandag 9 juli wist een jongedame met een smoes bij een vrouw binnen te komen. Zij ging er met een portemonnee vandoor.Rond 12.00 uur werd op de Kerkelanden door een jongedame bij het appartement van een 60-jarige vrouw aangebeld. De bewoonster deed open en de jongedame wist … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: