02 - Senior  sportief actief 2e week

Belastinghulp De Baat door klanten gewaardeerd met 9,1


Geplaatst op: 10 juli 2012

Stelselmatig worden diensten van Stichting De Baat geëvalueerd door middel van een tevredenheidonderzoek onder klanten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze diensten continu verbeteren. Ditmaal was de dienst Belastinghulp aan de beurt. Nadat alle aangiften door de 18 vrijwilligers waren verzorgd, werd een vragenlijst naar alle klanten gestuurd.

Maar liefst 128 klanten namen de moeite deze vragen te beantwoorden. De vragen gingen over de afhandeling bij De Baat (score: 4,5 punten op de schaal van 5) en de uitvoering door de vrijwilliger (score: 4,6 punten op de schaal van 5).

91 % van de respondenten zou deze hulp aanraden aan familie vrienden en kennissen en als eindcijfer kregen we een 9,1! Een cijfer om trots op te zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Belastinghulp De Baat door klanten gewaardeerd met 9,1

Stelselmatig worden diensten van Stichting De Baat geëvalueerd door middel van een tevredenheidonderzoek onder klanten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze diensten continu verbeteren. Ditmaal was de dienst Belastinghulp aan de beurt. Nadat alle aangiften door de 18 vrijwilligers waren verzorgd, werd een vragenlijst naar alle klanten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: