02 - Senior  sportief actief 2e week

Kennismaken met aangepast sporten in De Ronde Venen


Geplaatst op: 10 juli 2012

In september is het in de provincie Utrecht de Maand van het Aangepast Sporten (MAS). Deze maand wordt er extra veel aandacht gegeven aan dit onderwerp. Mensen met een beperking kunnen kennismaken met allerlei activiteiten en ook mensen zonder beperking zijn van harte uitgenodigd om aangepast sporten te ervaren. Op www.usportanders.nl staat meer informatie, waaronder een kalender met alle activiteiten die er deze maand te doen zijn. Deze wordt de komende maanden aangevuld.

Aftrap
Op 5 september is de aftrap van de Maand van het Aangepast Sporten op revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Er zijn verschillende sporten te zien en te doen. Ook kunnen mensen kunnen terecht voor een sportadvies op maat en is het mogelijk een fittest te doen.

Bewegen in De Ronde Venen
In De Ronde Venen is het mogelijk om (gratis) kennis te maken met voetbal, badminton, hockey, bowlen, dans, gymnastiek, zwemmen, judo en showdown.
Juist voor mensen met een beperking (lichamelijk, verstandelijk, auditief, visueel) of chronische aandoening is sport uitermate belangrijk. Niet alleen voor de gezondheid maar ook om grenzen te leren kennen en verleggen en om het zelfvertrouwen te vergroten.

Meer informatie
Voor meer informatie over de MAS kan contact worden opgenomen met consulent aangepast sporten Judith Meeuwissen via telefoon 030-7513850 of e-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kennismaken met aangepast sporten in De Ronde Venen

In september is het in de provincie Utrecht de Maand van het Aangepast Sporten (MAS). Deze maand wordt er extra veel aandacht gegeven aan dit onderwerp. Mensen met een beperking kunnen kennismaken met allerlei activiteiten en ook mensen zonder beperking zijn van harte uitgenodigd om aangepast sporten te ervaren. Op Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: