001 - Escaperoom aglemeen

Dance Centre Jolanda van Beek houdt open theaterklas


Geplaatst op: 9 juli 2012

Vanaf volgend seizoen willen wij starten met een Theaterklas op maandagavond. Een les specifiek gericht op spel en zang. Uiteraard zal ook dans en beweging worden geïntegreerd maar de focus ligt op leren spelen en zingen en dat te combineren.
Om te bepalen of er genoeg animo is voor deze klas willen we jullie graag uitnodigen voor een proefles op woensdag 11 juli van 19.00 tot 20.30. Tijdens deze proefles kunnen jullie kennismaken met de docenten en met het lesmateriaal dat zij gaan doen.

Jennifer van der Schaaf zal vooral ritme combineren met spel en Sally Mometti neemt vooral de zang voor haar rekening in combinatie met spel. Beide docenten zijn afgestudeerd aan de Theateropleiding Selma Susanna en hebben hun sporen in dit vak ruimschoots verdiend. Het is de bedoeling dat er wordt toegewerkt naar een produktienummer waarin zowel spel als zang centraal staan en beweging wordt ingezet ter ondersteuning daarvan.
1 keer in de 8 of 9 weken gedurende het seizoen zal er een kleine presentatie worden gegeven tijdens de les voor ouders en andere belangstellenden.


Deze proefles is gratis en verplicht je tot niets. Het enige dat je moet doen is je even aanmelden via info@dancecentrejolandavanbeek.nl. Iedereen is welkom, ook mensen die niet bij ons dansen dus als je een vriend of vriendin weet die dit ook leuk zou vinden dan neem je hem of haar gewoon mee. Laat dat dan ook even weten! Reageer wel snel want vol=vol!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dance Centre Jolanda van Beek houdt open theaterklas

Vanaf volgend seizoen willen wij starten met een Theaterklas op maandagavond. Een les specifiek gericht op spel en zang. Uiteraard zal ook dans en beweging worden geïntegreerd maar de focus ligt op leren spelen en zingen en dat te combineren.Om te bepalen of er genoeg animo is voor deze klas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: