01 - Nooit Gedacht

Beatrixschool begint vakantie met een ijsje


Geplaatst op: 6 juli 2012

De laatste week voor de vakantie is op de Pr. Beatrixschool altijd een leuke week. De kinderen gaan alvast een kijkje nemen in hun nieuwe klas tijdens het doordraaien. Groep 8 voert de musical op voor de hele school. De meeste lessen zijn behandeld dus er is wat extra tijd om te spelen. Iedereen kijkt uit naar 6 vrije weken om leuke dingen te gaan doen en lekker te luieren. De ouderraad wilde dit jaar de vakantie extra feestelijk inluiden. Op donderdagmiddag kwam een ijswagen van Portfino het schoolplein oprijden en mochten alle kinderen en leerkrachten uit diverse smaken een heerlijk Italiaans ijsje kiezen. Iedereen heeft op deze warme dag heerlijk gesmuld van deze traktatie.
De kleuters gingen daarna meteen genieten van hun vakantie. Voor de andere groepen begon de vakantie op vrijdag om 12 uur.
Op 20 augustus gaat de school weer open en staat voor de ouders de koffie en thee klaar en kunnen zij gezellig bijpraten met elkaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beatrixschool begint vakantie met een ijsje

De laatste week voor de vakantie is op de Pr. Beatrixschool altijd een leuke week. De kinderen gaan alvast een kijkje nemen in hun nieuwe klas tijdens het doordraaien. Groep 8 voert de musical op voor de hele school. De meeste lessen zijn behandeld dus er is wat extra tijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: