02 - Senior  sportief actief 2e week

Meester Gerrit neemt afscheid van de Pijlstaartschool


Geplaatst op: 5 juli 2012

Na 41 jaar voor de klas gestaan te hebben, heeft meester Gerrit donderdag 5 juli afscheid genomen van leerlingen, collega's en ouders van de Pijlstaartschool. Voordat meester Gerrit naar Vinkeveen kwam heeft hij 30 jaar voor de klas in Amsterdam gestaan. Toen hij het daar niet meer naar zijn zin had, besloot hij te solliciteren op de Molenlandschool in Mijdrecht. Helaas ging dit niet door maar gelukkig kon hij in Vinkeveen terecht bij OBS de Pijlstaart.

Meester Gerrit heeft samen met meester Bert voor groep 7 gestaan, hierna ging hij samen met juf Linda lesgeven aan groep 6. De laatste vier jaar heeft hij samen met meester Tom de kinderen in groep 6 les mogen geven. ICT en computers zijn echt ‘zijn ding'. Meester Gerrit heeft met plezier het ict-beleid op de Pijlstaart vormgegeven. Meester Gerrit werd door alle leerlingen en leerkrachten toegezongen op de melodie van ‘Bloed, zweet en tranen'. Hierna overhandigden de kinderen uit zijn klas hem allemaal een zonnebloem met daaraan een persoonlijke groet. Het laatste lied dat voor hem werd gezongen was geschreven op de melodie ‘De laatste borrel'. Dit werd hem toch allemaal iets te veel, het afscheid is nu echt een feit. Gelukkig werd hij gedurende dit half uur bijgestaan door zijn partner Elly.

Iedereen is het er over eens dat het jammer is dat er wéér een meester uit het onderwijs vertrekt! We wensen meester Gerrit en zijn partner Elly heel veel geluk voor de komende jaren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meester Gerrit neemt afscheid van de Pijlstaartschool

Na 41 jaar voor de klas gestaan te hebben, heeft meester Gerrit donderdag 5 juli afscheid genomen van leerlingen, collega's en ouders van de Pijlstaartschool. Voordat meester Gerrit naar Vinkeveen kwam heeft hij 30 jaar voor de klas in Amsterdam gestaan. Toen hij het daar niet meer naar zijn zin … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: