02 - Senior  sportief actief 2e week

Vogelvrij Festival 2012 groot succes


Geplaatst op: 4 juli 2012

De zomer van 2012 is afgelopen zaterdag Vogelvrij ingeluid. Op het Fort bij Uithoorn in de Amstelhoek vond voor de derde keer het Vogelvrij Festival plaats. Op deze te gekke nieuwe locatie heeft de organisatie een record aantal bezoekers mogen verwelkomen. Vanuit heel het land kwamen house liefhebbers naar het festivalterrein om te genieten van een geweldig feest.

Het grasveld voor het fort heeft het zwaar te verduren gehad. De bezoekers gingen los op de muziek van top dj's als Gregor Salto, Billy the Kit en Lucien Foort. Megasols zorgden ervoor dat bij het beetje regen dat er viel de bezoekers alsnog droog konden staan. Toen de donkere wolken weg waren kon de zonnebril weer op en de voetjes van de vloer.

De organisatie van het Vogelvrij Festival bedankt alle bezoekers, sponsors, partners en de tientallen vrijwilligers voor hun geweldige medewerking aan het festival. De Beatbird wenst iedereen een Vogelvrije zomervakantie toe!

Klik hier voor het fotoalbum

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Vogelvrij Festival

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vogelvrij Festival 2012 groot succes

De zomer van 2012 is afgelopen zaterdag Vogelvrij ingeluid. Op het Fort bij Uithoorn in de Amstelhoek vond voor de derde keer het Vogelvrij Festival plaats. Op deze te gekke nieuwe locatie heeft de organisatie een record aantal bezoekers mogen verwelkomen. Vanuit heel het land kwamen house liefhebbers naar het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: