01 - Nooit Gedacht

De Ronde Venen Zakenvrouwen komt met 'pluseditie'


Geplaatst op: 4 juli 2012

Na het succes van de eerste uitgave in oktober 2011 verschijnt dit najaar de tweede editie van de jaarlijkse glossy De Ronde Venen Zakenvrouwen; het stijlvolle magazine dat de uitgebreide regio laat kennismaken met talentvolle, ambitieuze vrouwen achter succesvolle bedrijven in De Ronde Venen én in leidinggevende posities. En vanzelfsprekend daarin ook uitgebreid aandacht voor hun bedrijf.

Vermeldenswaard is, dat De Ronde Venen Zakenvrouwen wordt verruimd met zakenvrouwen uit Uithoorn en Aalsmeer. Vandaar De Ronde Venen Zakenvrouwen ‘Plus'. "Omdat ook Uithoorn en Aalsmeer zich zakelijk verbonden voelen met De Ronde Venen", weten Betty Okkerse en Lillian van der Schaaf. Beiden zijn aanjagers en initiators van De Ronde Venen Zakenvrouwen. Eensgezind: "Ambitieuze lokale women in business opnieuw in beeld. We kijken uit naar de komende editie. En we hopen, dat zakenvrouwen zich tot ons wenden. De Ronde Venen Zakenvrouwen ‘Plus' is een fantastisch medium om je in deze tijden positief te profileren. Maar vooral om je te presenteren aan de consument, je relaties en het geïnteresseerde bedrijfsleven, Dus women in business, meld je aan."

De Ronde Venen Zakenvrouwen is een magazine als statement, waarin lokaal prominente zakenvrouwen hun successtory vertellen. Geen bedrijfsportret, maar een persoonlijke levensschets, uiteraard wel in relatie tot het bedrijf. De exclusiviteit zit hem in het maximaal aantal geselecteerde zakenvrouwen per jaarlijkse uitgave. De linkerpagina als commerciële uiting, de rechterpagina ingevuld met ‘het verhaal van de vrouw achter het bedrijf'. De glossy is volledig in full color uitgevoerd. Iedere zakenvrouw krijgt 100 exemplaren om zelf te verspreiden binnen het business en social (media) network. Verder volgt nog eens een jaar lang regelmatige distributie van 5.000 exemplaren op geselecteerde leestafels/locaties in De Ronde Venen, Uithoorn en Aalsmeer.

Sinds de lancering van het magazine is het platform De Ronde Venen Zakenvrouwen ook op LinkedIn actief. Interessant voor de zakenvrouw die haar netwerk wil uitbreiden en het leuk vindt om kennis te maken met andere zakenvrouwen.

Meer informatie: www.regiozakenvrouwen.nl. Of bel met Betty Okkerse, tel. 06-51840975, of Lillian van der Schaaf, tel. 06-53891675. Zij introduceren belangstellende zakenvrouwen graag en komen alles vrijblijvend nader toelichten

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Ronde Venen Zakenvrouwen komt met 'pluseditie'

Na het succes van de eerste uitgave in oktober 2011 verschijnt dit najaar de tweede editie van de jaarlijkse glossy De Ronde Venen Zakenvrouwen; het stijlvolle magazine dat de uitgebreide regio laat kennismaken met talentvolle, ambitieuze vrouwen achter succesvolle bedrijven in De Ronde Venen én in leidinggevende posities. En vanzelfsprekend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: