001 - Homan Zonnepanelen

Sportieve spellendag voor jeugd bij Tennishal de Ronde Venen


Geplaatst op: 3 juli 2012

Op maandag 9 juli, de eerste zomervakantiedag, organiseert Tennishal de Ronde Venen een sportieve spellendag. De tennisbanen worden voor deze sportieve spellendag omgebouwd tot een speelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Er is voor deze maandag een dagvullend programma samengesteld waarin de kinderen met verschillende spellen een hoop plezier kunnen beleven. Er worden gedurende de hele dag verschillende spellen georganiseerd. In de ochtend zijn de er drie rondes met de meest populaire balsporten afwisselend voetbal, tennis en hockey.

De middag staat in het teken van onder andere teamworkspelletjes, zoals estafettes en balvaardigheidstraining met als grootste attractie spektakel 3 ingehuurde Zeskampspelletjes. Tijdens de spellen staan gezelligheid en plezier maken natuurlijk voorop. Het is de bedoeling dat de kinderen een leuke dag hebben door middel van sportieve spellen. Het maakt daarom ook niet uit of iemand veel aanleg heeft voor sport of niet.

De groepen die de hele dag begeleid worden door enthousiaste professionele begeleiders, die al jarenlang ervaring hebben met het organiseren van jeugdactiviteiten worden ingedeeld in groepen van max. 8 kinderen..

Hoe kun je de vakantie beter beginnen dan door een hele dag leuke spelletjes te doen met leeftijdsgenoten en vrienden?

Het evenement zal altijd doorgang vinden , omdat het in de tennishal gehouden wordt!!!

Schrijf je nu in!
De kosten per kind bedragen 35 euro. Dit bedrag is met inbegrip van materiaal, drankjes, een lunch en andere tussendoortjes. Inschrijven kan via www.tennishalderondevenen.nl. Wilt u meer informatie neem dan contact op via 0297 - 285636.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportieve spellendag voor jeugd bij Tennishal de Ronde Venen

Op maandag 9 juli, de eerste zomervakantiedag, organiseert Tennishal de Ronde Venen een sportieve spellendag. De tennisbanen worden voor deze sportieve spellendag omgebouwd tot een speelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.Er is voor deze maandag een dagvullend programma samengesteld waarin de kinderen met verschillende spellen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: