001- Uithoorn

Druk bezochte afscheidsreceptie Ulla Eurich


Geplaatst op: 3 juli 2012

Op 28 juni nam wethouder Ulla Eurich in de Oude Veiling in Aalsmeer afscheid van bestuurders, collega's, en iedereen waarmee ze samengewerkt heeft. De afscheidsreceptie was in alle opzichten een warm afscheid. Niet alleen qua temperatuur maar zeker door de mooie woorden die elke bezoeker voor haar had. Wethouder Ulla Eurich: ‘Ik wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en het hartelijke afscheid.'

Tijdens de druk bezochte afscheidreceptie namen ook vele bestuurders uit de omliggende gemeenten afscheid van Ulla Eurich. Zo waren er medebestuurders uit Uithoorn, Amstelveen, Haarlemmermeer en Ouderkerk aan de Amstel. Ook waren bestuurders van andere organisaties, instellingen en bedrijven waar Ulla in haar portefeuilles duurzaamheid, wonen, onderwijs, kinderopvang, jeugdzorg, jeugd- en jongerenwerk, Schiphol en bouwprojecten nauw mee samen heeft gewerkt. Verder kwamen veel betrokken Aalsmeerders haar de hand schudden.

Ulla Eurich heeft besloten uit persoonlijke overwegingen terug te treden als wethouder van de gemeente Aalsmeer. Deze stap is mede ingegeven door haar wens om weer actief haar carrière in het bedrijfsleven voort te zetten.

Met haar terugtreden zorgt wethouder Eurich voor ruimte voor een opvolger uit de PACT-gelederen. Op deze wijze willen PACT en college van B&W de - mede door wethouder Eurich - ingezette beleidsvernieuwing zekerstellen. Eurich: ‘Het collegeprogramma is nog niet volledig gerealiseerd, er is nog voldoende werk aan de winkel voor mijn opvolger die ik vanzelfsprekend alle succes van de wereld toewens!'

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Druk bezochte afscheidsreceptie Ulla Eurich

Op 28 juni nam wethouder Ulla Eurich in de Oude Veiling in Aalsmeer afscheid van bestuurders, collega's, en iedereen waarmee ze samengewerkt heeft. De afscheidsreceptie was in alle opzichten een warm afscheid. Niet alleen qua temperatuur maar zeker door de mooie woorden die elke bezoeker voor haar had. Wethouder Ulla … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: