001 - Escaperoom aglemeen

Scootmobieltocht naar schaatsmuseum in De Hoef


Geplaatst op: 3 juli 2012

Dinsdag 19 juni was er weer een scootmobielrit. Dit keer gingen we naar het schaats- & mutsmuseum "Koud aan de dijk" in De Hoef.

We verzamelden bij verzorgingshuis Nieuw Avondlicht waar we na het nuttigen van een kopje koffie met een koekje, richting De Hoef vertrokken. Het was mooi weer en de deelnemers genoten van de route langs de Kromme Mijdrecht. Bij het museum aangekomen werden we verwelkomd met koffie en een plakje cake.

Daarna kregen we uitgebreid uitleg over de ontwikkeling schaats; van de eerste tot de moderne schaatsen van heden. Ook zijn de schaatsen te zien van Koningin Emma, koningin Wilhelmina en van nog vele anderen. De mutsen van Ard en Kees ontbreken ook niet en zelfs de brug van Bartlehiem is aanwezig. Dit alles was erg leuk om eens te bekijken en we hebben hier zeker van genoten.
Na terugkomst bij Nieuw Avondlicht hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt.

Wij, vrijwilligers en deelnemers, willen Nieuw Avondlicht hartelijk danken voor de koffie en koekjes die we elke keer weer krijgen bij de start. En ook het schaatsmuseum dat ons zo hartelijk ontving en voor ons een leerzame rondleiding verzorgde. Dit was weer een geweldige ochtend en een leuke nieuwe route. Hopelijk gaan er volgende keer nog meer mensen mee.

De scootmobielritten worden georganiseerd door De Baat en zijn niet alleen bedoeld voor de oudere scootmobieler, maar ook mensen met een elektrische fiets zijn welkom. De volgende scootmobiel tochten zijn op 17 juli, 21 augustus en 18 september. Aanmelden kan via de servicepunten 0297-587600.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scootmobieltocht naar schaatsmuseum in De Hoef

Dinsdag 19 juni was er weer een scootmobielrit. Dit keer gingen we naar het schaats- & mutsmuseum "Koud aan de dijk" in De Hoef. We verzamelden bij verzorgingshuis Nieuw Avondlicht waar we na het nuttigen van een kopje koffie met een koekje, richting De Hoef vertrokken. Het was mooi weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: