Spetterend begin Open TV De Ronde Vener

Geplaatst op: 2 juli 2012

Dit weekend is het Hypotheekshop open toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener begonnen. Een spetterend begin, zowel door het weer als door enkele spetterende tennispartijen. In de eerste ronde van de herenenkel 3 moest de als eerste geplaatste Bas Neijenhuis het opnemen tegen Milan van Dijk. Het werd een prachtige partij met kansen over en weer. Uiteindelijk wist Van Dijk met 6-4 en 7-5 de winst uit het vuur te slepen. In dezelfde categorie wist Ruud van der Helm in een spannende partij met 6-4 6-4 van Michael Hengeveld te winnen. In de hoogste categorie bij de dames wist Marian Hutten met 6-1 3-6 en 6-3 te winnen van Anastasia Zaandam en won Daniele van der Wulp met 6-4 en 6-0 van Saskia de Jong.

Aangezien er dit toernooi weer bijna 400 partijen moeten worden gespeeld moesten er in het voorweekend ruim 100 partijen worden gespeeld. Het grootste deel van het weekend was het prima tennisweer, maar er kwam ook af en toe een fikse bui naar beneden. Door de inzet van vrijwilligers en de goede samenwerking met buurvereniging TVM konden de partijen dan toch verder worden gespeeld. Het toernooi duurt nog tot en met zondag 8 juli, de dag waarop de finales worden gespeeld. Gedurende de week worden niet alleen 's avonds maar ook overdag partijen gespeeld en vrijdag staat de feestavond op het programma. Uiteraard staat op het terras weer de bekende kraam opgesteld waar de toeschouwers van heerlijke vlees en visgerechten kunnen genieten. U bent dan ook van harte welkom op het tennispark van tennisvereniging De Ronde Vener.

Dit weekend is het Hypotheekshop open toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener begonnen. Een spetterend begin, zowel door het weer als door enkele spetterende tennispartijen. In de eerste ronde van de herenenkel 3 moest de als eerste geplaatste Bas Neijenhuis het opnemen tegen Milan van Dijk. Het werd een prachtige … Lees meer »