02 - Senior  sportief actief 2e week

Pijlstaartschool haalt geld op voor Emma Kinderziekenhuis


Geplaatst op: 29 juni 2012

Ook dit jaar heeft OBS de Pijlstaart in Vinkeveen een actie gehouden voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het Emma Kinderziekenhuis. De Pijlstaartschool wilde heel graag de pedagogische medewerkers een keer in het zonnetje zetten. De pedagogische medewerkers verrichten ontzettend goed werk voor alle zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis. Deze mensen zorgen ervoor dat deze hele zieke kinderen de broodnodige afleiding krijgen die hun ‘ziek zijn' even doen vergeten.
Hiervoor hebben zij veel geld nodig om de juiste materialen aan te schaffen. De kinderen van de Pijlstaartschool hopen met de opbrengt een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het geweldige werk van deze pedagogische medewerkers.
Noa Vrinzen, Jeroen Goes en Ferdi Balte uit groep 8 hebben het draaiboek voor deze dag gemaakt. Zij hebben meerdere keren bij elkaar gezeten en ervoor gezorgd dat de groepen 1 t/m 6 prachtige kunstwerken of een set ansichtkaarten hadden gemaakt die door de ouders gekocht konden worden. Ook hebben zij in alle groepen, met behulp van de Emma Kinderziekenhuis spreekbeurten- en kringkoffer, een verhaal verteld en zijn er zelfgemaakte posters in de hele school opgehangen. Het was ook het idee van deze drie leerlingen om de kinderen uit groep 7 en 8 een ‘High Tea Room' te laten verzorgen. Alle leerlingen uit deze groepen hadden iets gebakken en met een kop koffie/thee of limonade konden de ouders en natuurlijk de leerlingen zelf dit tegen een schappelijk prijsje kopen. Het mooie weer maakte het feest helemaal compleet want de High Tea Room was gezellig buiten. Hier kon al het lekkers in het zonnetje opgegeten worden. De sfeer zat er goed in en om 12.30 uur was er geen plakje cake meer over! Alle kinderen hebben ontzettend goed hun best gedaan en een geweldige inzet getoond.
Vrijdagmorgen 29 juni hebben Noa, Jeroen en Ferdi, in het bijzijn van alle leerlingen, een cheque ter waarde van € 1.436,30 overhandigd aan de psycholoog van het Emma Kinderziekenhuis. Alle leerlingen, leerkrachten en uiteraard de pedagogische medewerkers van het Emma Kinderziekenhuis zijn hier heel blij mee!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pijlstaartschool haalt geld op voor Emma Kinderziekenhuis

Ook dit jaar heeft OBS de Pijlstaart in Vinkeveen een actie gehouden voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het Emma Kinderziekenhuis. De Pijlstaartschool wilde heel graag de pedagogische medewerkers een keer in het zonnetje zetten. De pedagogische medewerkers verrichten ontzettend goed werk voor alle zieke kinderen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: