02 - Senior  sportief actief 2e week

Zomerexpositie AKM in gezondheidscentrum Mijdrecht


Geplaatst op: 27 juni 2012

Onlangs is de permanente expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht (AKM) in het Zuwe Gezondheidscentrum, Hoofdweg 1-3 in Mijdrecht weer vernieuwd. De expositie biedt een gevarieerd overzicht van het werk van een twaalftal leden van het atelier. De kunstwerken zijn elke werkdag tussen 09.00 en 16.00 te bekijken. De huidige expositie duurt tot 21 september 2012.

Op de expositie zijn werken te zien van Annelies van Beek, Marianne van Eck, Marie-José Kleibrink, Gosia Kowalska, Anouk van Marsbergen, Julia Meijering, Corrie Pouw Kraan, Fans Lek, Agnes Remkes, Meikie van Suchtelen, Gabry de Veld en Jaap de Vries. De getoonde werken geven een goed beeld van de variëteit aan technieken en onderwerpkeuze en zijn alle van hoge kwaliteit.

Atelier De Kromme Mijdrecht (AKM) is een vereniging van amateurkunstenaars. AKM verzorgt cursussen en workshops onder deskundige leiding van professionele kunstenaars. Dagelijks wordt er zowel gedurende de ochtend, de middag als ook 's avonds gewerkt in het atelier dat gevestigd is aan de Energieweg 107 in Mijdrecht. Rond de jaarwisseling verwacht AKM te kunnen verhuizen naar een beter bereikbare locatie in de wijk Hofland in Mijdrecht.
Aanmelding voor het nieuwe seizoen, dat loopt van eind augustus tot mei 2013, staat weer open. Aanmelden kan door middel van een mailtje naar de ledenadministratie: akmmijdrecht@gmail.com. Ook jongeren vanaf acht jaar zijn van harte welkom.
Meer informatie over de activiteiten van AKM vindt men op de site www.atelierdekrommemijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerexpositie AKM in gezondheidscentrum Mijdrecht

Onlangs is de permanente expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht (AKM) in het Zuwe Gezondheidscentrum, Hoofdweg 1-3 in Mijdrecht weer vernieuwd. De expositie biedt een gevarieerd overzicht van het werk van een twaalftal leden van het atelier. De kunstwerken zijn elke werkdag tussen 09.00 en 16.00 te bekijken. De huidige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: