Prijsuitreiking tekenwedstrijd 100 jaar bloemenveiling Aalsmeer


Geplaatst op: 26 juni 2012

Ruim 200 kinderen hebben meegedaan aan de tekenwedstrijd 100 jaar bloemenveiling Aalsmeer. Deze kleurrijk krijttekeningen zijn tot en met 15 oktober te zien op de kinderkunstzolder van het Oude Raadhuis.
Er is zoveel jeugdig tekentalent is in Aalsmeer, dat het voor de jury bestaande uit museum directeur Jan Verschoor, beeldend kunstenaar Miep Maarse en Wim van Vliet van KMTP een hele opgave was om beste tekening er uit te zoeken. De tekening van Vico Wittig sprong er bovenuit.
De heer Van Vliet omschrijft het zo: ‘Als je een tulpenbol onder de grond stopt kan daar niet anders dan een tulp uitkomen. Het genetisch materiaal en de energie zit in het zaad van de bloem'

Prijsuitreiking
Afgelopen woensdag heeft de wethouder van cultuur, Gertjan van der Hoeven de prijzen uitgereikt in klas 6b op de Antoniusschool. De winnaar Vico Wittig zit namelijk in deze klas. En hij heeft door de wedstrijd te winnen voor zijn klas een uitje gewonnen; Varen op de Westeinder en een bezoek aan de Historische Tuin.
De andere genomineerden waren: Dylan Van Galen, Roy van den Beitel, Bryan Steggerda,
Jasmijn Heemskerk en Anne-Fleur Groningen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijsuitreiking tekenwedstrijd 100 jaar bloemenveiling Aalsmeer

Ruim 200 kinderen hebben meegedaan aan de tekenwedstrijd 100 jaar bloemenveiling Aalsmeer. Deze kleurrijk krijttekeningen zijn tot en met 15 oktober te zien op de kinderkunstzolder van het Oude Raadhuis.Er is zoveel jeugdig tekentalent is in Aalsmeer, dat het voor de jury bestaande uit museum directeur Jan Verschoor, beeldend kunstenaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: