02 - Senior  sportief actief 2e week

Jeugdclubkampioenschappen TV Wilnis groot feest


Geplaatst op: 24 juni 2012

Van maandag 4 juni tot en met zondag 17 juni hebben de jeugdleden van TV Wilnis in allerlei categorieën gestreden om de titel van Clubkampioen.

Zaterdag 16 en zondag 17 juni was het finaleweekend. Deze finales zijn samen gespeeld met de finales van de senioren waardoor er veel mensen op het park waren en het een gezellige boel is geweest. Het weer heeft goed meegezeten waardoor alle wedstrijden volgens planning gespeeld zijn.

Voor de jongste jeugdleden waren er wedstrijden op miniveld en op 3/4 veld, in deze categorie waren ze vooral allemaal erg enthousiast en hebben ze veel geleerd van de wedstrijden. Ondanks dat sommige kinderen dit jaar voor het eerst tennissen hebben ze toch meegedaan. Voor een paar finalisten leverde dit een mooie beker op waarop ze trots mogen zijn.

Clubkampioen bij de jongens in de hoogste categorie is Jorik Steen geworden en bij de meisjes in de hoogste categorie Kesley Boon. Volgend jaar gaan ze natuurlijk proberen deze titel te verdedigen.

Hierbij willen we nog Promofessionals (Jeroc2000) bedanken voor het sponsoren van de mooie ballen die iedere deelnemer heeft gekregen!

Nu is het bijna vakantie, na de vakantie kunnen de jeugdleden van TV Wilnis rekenen op een aantal leuke activiteiten die nog georganiseerd gaan worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdclubkampioenschappen TV Wilnis groot feest

Van maandag 4 juni tot en met zondag 17 juni hebben de jeugdleden van TV Wilnis in allerlei categorieën gestreden om de titel van Clubkampioen. Zaterdag 16 en zondag 17 juni was het finaleweekend. Deze finales zijn samen gespeeld met de finales van de senioren waardoor er veel mensen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: