001 - Escaperoom aglemeen

Mijdrechter aangehouden in onderzoek mensensmokkel


Geplaatst op: 23 juni 2012

De Koninklijke Marechaussee heeft drie mannen en een vrouw aangehouden in een onderzoek naar mensensmokkel. Ze worden verdacht van het smokkelen van mensen naar Scandinavië en Engeland en het opmaken van valse reisdocumenten.

De hoofdverdachte in dit onderzoek is een 49-jarige Somalische man uit Den Haag. Hij werd zondag 10 juni aangehouden. De rechtbank in Den Haag heeft gisteren besloten dat deze verdachte 90 dagen in voorlopige hechtenis blijft. Bij doorzoeking van zijn woning vond de Koninklijke Marechaussee verschillende stempels, een vervalst paspoort en een vervalst visum.

De eerste verdachte werd zaterdag 9 juni aangehouden in Mijdrecht. Het gaat om een 32-jarige man uit Somalië. Afgelopen dinsdag werden een 46-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Best aangehouden. Deze verdachten hebben eveneens de Somalische nationaliteit.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechter aangehouden in onderzoek mensensmokkel

De Koninklijke Marechaussee heeft drie mannen en een vrouw aangehouden in een onderzoek naar mensensmokkel. Ze worden verdacht van het smokkelen van mensen naar Scandinavië en Engeland en het opmaken van valse reisdocumenten. De hoofdverdachte in dit onderzoek is een 49-jarige Somalische man uit Den Haag. Hij werd zondag 10 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: