001 - Homan Zonnepanelen

NME-centrum zoekt logeeradressen voor dieren


Geplaatst op: 21 juni 2012

Vind je dieren leuk maar heb je zelf geen huisdier? Nu is je kans. Deze zomer zoeken we voor de hele zomervakantie logeeradressen voor onze dieren.
NME Centrum de Woudreus heeft een aantal dieren; konijnen, cavia's, muizen en wandelende takken. Ook hebben ze een roodwangschildpad. De dieren zijn gewend aan kinderen en aan gezelschap. Kan je maar een deel van de zomer, kijk dan of je een vriendje/ vriendinnetje of buurvrouw/man hebt die de rest van tijd zou kunnen. Heel misschien kunnen wij ook wat regelen. De logeer periode is van woensdag 4 juli t/m woensdag 22 augustus.
Als je graag een dier te logeren wilt hebben, laat dit dan zo snel mogelijk weten om te voorkomen dat iemand anders je voor is!!
Neem hiervoor contact op met NME-Centrum de Woudreus.

Als je wilt weten welke dieren er bij de Woudreus zijn, kan je natuurlijk ook eens op een woensdagmiddag binnenlopen om een kijkje te nemen. Naast het verzorgen van de dieren hebben we vaak leuke activiteiten. We zijn tot de zomervakantie op woensdagmiddag open van13.30-16.30 uur.
NME-Centrum de Woudreus is in de zomervakantie gesloten van 6 juli tot 20 augustus.

Meer informatie kunt u krijgen bij NME-Centrum de Woudreus, telefoonnummer 0297 273692 of mail ons info@nmederondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NME-centrum zoekt logeeradressen voor dieren

Vind je dieren leuk maar heb je zelf geen huisdier? Nu is je kans. Deze zomer zoeken we voor de hele zomervakantie logeeradressen voor onze dieren.NME Centrum de Woudreus heeft een aantal dieren; konijnen, cavia's, muizen en wandelende takken. Ook hebben ze een roodwangschildpad. De dieren zijn gewend aan kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: