0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Belijdenis- en doopdienst in 'de Wegwijzer'


Geplaatst op: 20 juni 2012

Op zondag 24 juni is er 's avonds om 18.30 uur een bijzondere dienst in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22. Dennis Nagel zal dan in het openbaar voor God en voor de gemeente zijn geloof in Jezus Christus belijden, en zal daarna ook gedoopt worden. Dennis groeide op buiten de kerk, is door het contact met zijn vriendin met de kerk in aanraking gekomen en tot geloof gekomen. Dominee D. Quant zal uit Kolossenzen 2: 6, 7 de dienst leiden. Het belooft een mooie en feestelijke samenkomst te worden, en iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken in het verenigingsgebouw van de kerk.
-In de morgendienst, die om 10:00 uur begint, zal dominee H. Biesma de dienst leiden. De Schriftlezing is uit Exodus 32 en 33, de preek gaat over hoe het volk Israël, als Mozes al 6 weken op de berg samen met God is, door hun verlatingsangst er voor kiest om hun eigen god te maken door een gouden kalf te bouwen.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Bekijk ook eens de website van de kerk op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Belijdenis- en doopdienst in 'de Wegwijzer'

Op zondag 24 juni is er 's avonds om 18.30 uur een bijzondere dienst in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22. Dennis Nagel zal dan in het openbaar voor God en voor de gemeente zijn geloof in Jezus Christus belijden, en zal daarna ook gedoopt worden. Dennis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: